INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Turcii îi fac toate poftele lui Șumudică » Transfer important anunțat la Gaziantep: un atacant trecut pe la Milan și Chelsea!

Marius Șumudică, antrenor Gaziantep // foto: captură @ Twitter
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep // foto: captură @ Twitter

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 22:24 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 23:04

Publicația Gaziantep Pusula susține că echipa antrenată de Marius Șumudică (49 de ani) pregătește o adevărată lovitură pe piața transferurilor: aducerea lui Alexandre Pato (31), ex-AC Milan sau Chelsea.

Gaziantep, pregătită de Marius Șumudică, are un sezon excepțional. Astăzi a urcat pe primul loc în Turcia, după victoria cu Ankaragucu (2-0), iar bașkanii se gândesc la moduri prin care să îl răsplătească pe român, căruia îi expiră înțelegerea în vară, dar pe care vor să-l păstreze cu un nou contract și cu mutări pe piața transferurilor. Iar presa locală anunță prima achiziție răsunătoare: brazilianul Alexandre Pato, ajuns la 31 de ani.

Acesta este „prima bombă” pe care Gaziantep ar pregăti-o, susține sursa citată, care spune că roș-negrii au intrat pe fir pentru semnătura atacantului, liber de contract după despărțirea de Sao Paulo din vară.

Alexandre Pato, dorit la Gaziantep

Pato ar deveni astfel cel mai important nume din lotul lui Gaziantep, onoare care îi revine în prezent belgianului Kevin Mirallas, trecut pe la Everton și Fiorentina.

Vârful brazilian și-a început cariera la Internacional, în țara sa natală, înainte de a fi transferat de AC Milan în schimbul unei sume importante: 24 de milioane de euro. A jucat 6 ani în Italia, la AC Milan, apoi a revenit în Brazilia, unde a jucat pentru Corinthians și Sao Paulo, înainte de a fi împrumutat la Chelsea. Nu a impresionat la Londra, iar ulterior a mai trecut pe la Villarreal, TJ Quanjian și, din nou, Sao Paulo.

3,5 milioane de euroeste cota de piață a lui Pato, potrivit Transfermarkt. Cel mai apropiat de el din lotul lui Șumudică este Alexandru Maxim, cotat la 2,6 milioane

Turcii îi fac toate poftele lui Șumudică » Transfer important anunțat la Gaziantep: un atacant trecut pe la Milan și Chelsea!
Alexandre Pato, la Sao Paulo // foto: Imago

VIDEO. Pato, gol din penalty pentru Chelsea

Citește mai multe știri despre Gaziantep:

Alex Maxim dezvăluie secretele din spatele succesului avut de Gaziantep: „Asta contează foarte mult”

VIDEO. Marius Șumudică s-a dezlănțuit după ultima victorie » Imagini fabuloase cu românul: „Nu am putut să mă abțin!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  06 Ianuarie 2021, 09:53

ditamai atacantul, ditamai poftele! daca nu scria gsp de el, habar nu aveam ca exista !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează