INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Gazişehir Gaziantep, formația lui Marius Șumudică, s-a înțeles cu Bakary Sako, fotbalist cu 47 de meciuri în Premier League

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iulie 2019 19:48

Gazişehir Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică, a ajuns la un acord cu extrema Bakary Sako (31 de ani), ultima oară la Crystal Palace, în Premier League.

Fotbalistul cu 19 prezențe și 9 goluri în prima reprezentativă a statului Mali și-a terminat contractul la formația din Premier League și va ajunge în Turcia din postură de jucător liber de contract, anunță gazianteppostasi.com.

Șumudică îl poate folosi pe Sako pe orice poziție din spatele vârfului. Randamentul maxim îl dă în poziția de extremă stânga.

Bakary Sako, mijlocaș cotat la 4 milioane de euro în acest moment, valora 8 milioane în 2016. De-a lungul carierei a evoluat pentru Chateauroux, Saint-Etienne, Wolwerhampton, Crystal Palace, WBA și Crystal Palace.

47 de meciuriare Bakary Sako în Premier League pentru Crystal Palace

Sako ar fi al optulea tranfer din această vară reușită de Șumudică. Pe listă se numără și Junior Morais, adus de la FCSB în schimbul sumei de 600.000 de euro, și Alin Toșca, adus gratis de la Betis Sevilla.

Vezi și

VIDEO Ianis Hagi, la un pas să fie deturnat de Anderlecht din drumul spre Genk: „Îi pregătiseră și clipul de prezentare”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează