INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MITRIȚĂ LA NEW YORK CITY FC

Gică Hagi așteaptă debutul lui Alex Mitriță la New York City FC: “Îi ținem pumnii strânși de la Constanța!”

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2019 19:24

Alex Mitriță (24 de ani) a fost transferat în această iarnă la New York pentru o sumă uriașă pentru fotbalul românesc, 8 milioane de euro, și nu a fost uitat de foștii săi colegi de la Viitorul.

„Piticul” va debuta oficial în această seară pentru New York City, în deplasarea de la Orlando City, iar fostul său antrenor, Gică Hagi, i-a urat mult succes în aventura americană. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro de la ora 21:30.

„Am contribuit și noi la formarea lui, o perioadă importantă din cariera lui și suntem mândri de acest lucru. Este un copil de-ai noștri, valoros, care a ajuns departe și îi urăm baftă. Dacă îi merge bine, ne face și nouă bine.

Aude lumea de noi, pentru că sigur s-au uitat și la CV-ul lui, pe unde a fost. Suntem mândri că a ajuns în America, mai ales că a început bine, cu două goluri în două meciuri. Este departe, dar îi ținem pumnii strânși, de la Constanța”, a spus „Regele”.

Hagi s-a arătat impresionat de drumul pe care merge fotbalul din SUA: „Se dezvoltă foarte mult soccerul. Știu să creeze branduri, știu marketing, au început să aducă și jucători tineri, nu doar nume importante, dar cu o anumită vârstă.

Mulți oameni bogați din America au venit în fotbalul european. Au un obiectiv important, Campionatul Mondial din 2026 la ei acasă, când vor să arate bine și își pun speranțele să ajungă sus, să-l câștige. Obiectivul lor este să facă o națională valoroasă”.

Meciul dintre Orlando City și New York City poate fi urmărit AICI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează