INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CESENA

Goian: "Mutu avea nevoie de o schimbare, sper să-i fie de bun augur"

Adrian Mutu a semnat pe două sezoane cu Cesena
Adrian Mutu a semnat pe două sezoane cu Cesena

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 24 iunie 2011 11:32

Plecarea lui Mutu la Cesena nu i-a surprins deloc pe colegii "Briliantului" de la naţională.

Dorin Goian, fotbalistul echipei Palermo, a declarat că atacantul român avea nevoie să facă acest pas, după cîţiva ani petrecuţi la Fiorentina. "Goe" l-a felicitat pe Mutu pentru decizia de a rămîne în Serie A, deşi a avut oferte poate mai bune din afara Italiei.

"Eu sper să-i fie de bun augur. A vrut să meargă acolo. Adrian Mutu este un jucător care dacă nu vrea nu merge. A fost cu siguranţă doar decizia lui. Adi e de mult timp în Italia şi era una dintre dorinţele sale să nu plece de acolo. Sunt convins că va face lucruri bune la Cesena",  a declarat Goian la DolceSport

Mutu a fost felicitat şi de Adrian Neaga, bunul său prieten, care joacă acum la CS Mioveni.

"Mă bucur că Adi a rămas în Italia. Ştiu că îşi dorea să stea acolo. El vrea să se stabilească în Italia şi cred că e foarte bine aşa. Nu contează doar banii", a spus Neaga la DolceSport.

Cesena a anunţat ieri, pe siteul oficial, că a ajuns la un acord cu Adrian Mutu, care a semnat un contract valabil pe doi ani, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon.

Playtech: Laurențiu Reghecampf a IERTAT! ”Am avut o discuție, mi-am dat seama că au înțeles”


Comentarii (1)
ervfr
ervfr  •  24 Iunie 2011, 12:33

Da corect. Mutu avea nevoie de o schimbare dar nu in plan sportiv in jos. Eu sustin ca cel mai bun jucator de fotbal din Romania la ora actuala ar trebui nu-i asa sa joace la o echipa din campionatul italian de exemplu care se bate la titlu la Champions League nu la retrogradare. Mutu nu mai are 20 de ani cand a plecat la Parma ci 30 de ani cand trebuia sa ne arate de ce e in stare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează