INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

GSP Live VIDEO // Conflict grav între un român de la Șahtior și o legendă din Ucraina: „Caracter zero, mi-a băgat ambele picioare în ghips! Ne-am bătut în poartă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 13:04

Marian Savu (46 de ani) a fost invitatul de azi a lui Costin Ștucan, la emisiunea GSP Live.

Fostul atacant, retras de mai bine de 10 ani, a evoluat în cariera sa la formații precum Dinamo, Rapid, FC Național, Sportul, și Șahtior, pentru ultima chiar în Champions League.

Când a evoluat la Șahtior Donețk, Savu a avut ceva de împărțit cu fotbalistul Anatoliy Tymoshchuk (40 de ani), coechipierul său, care a fost transferat ulterior și de Bayern Munchen, unde a stat 4 sezoane.

timo

A ieșit un scandal grav, povestit cu detalii în direct la GSP Live.

 

„Tymoshchuk era un jucător rău. Caracter zero. La antrenament făceam jocurile de dinainte de meci, eu mă îndreptam câtre poartă și el a venit spre mine cum că ar vrea să mă lovească. Eu ce am făcut? M-am tras la o parte și el a intrat direct în gard. I-am zis: ușor nu te grăbi. La următoarea fază mi-a făcut entorsă la ambele picioare, mi le-a băgat în ghips. Lamă peste gleznă. Totul a pornit de la faptul că ei erau invidioși că eu, fiind străin, luam bani mai mulți ca ei”, a povestit Savu, la GSP Live.

În anul 2000, Savu îl avea ca președinte, la Donețk, pe celebrul Rinat Ahmetov.

„Ahmetov avea calupuri de bani, la el am văzut prima data așa ceva, când am intrat în biroul lui. Erau puse în colțul camerei, avea mulți bani. Avea 10 Mercedesuri la fel. Într-o zi și-a cumpărat un Mercedes sport cu două uși, blindat era. I-am cerut să mă urc și eu în el să vad cum e. Cum era blindat a început să scoată anumite sunete, îmi era frică, nu auzeam nimic din ce se întâmpla afară (râde)” Marian Savu, fost fotbalist

Citește și:

VIDEO GSP LIVE Depresie după alungarea de la Dinamo, deși era golgeter! Mărturie: „A fost un moment de cumpănă, 3 ani nu dormeam noaptea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
rocky2
rocky2  •  06 Aprilie 2019, 21:34

Pai Timosciuk ala a fost scula de fotbalist pe langa...

talpaiadului
talpaiadului  •  05 Aprilie 2019, 18:36
Postat de gazistu pe 05 Aprilie 2019, 14:42

"Eu si cu un jucator spaniol, care era prietenul meu. Nu ne lasau nici impreuna. Ma puneau pe mine intr-o padure si pe el in alta. Am inceput sa filmez si sa trimit imaginile la avocat si am reusit sa depun si memoriu pentru ca nu mi-au dat banii de trei luni", a marturisit trist Eric."

Nu duce lipsa de paduri Ucraina :)

gazistu
gazistu  •  05 Aprilie 2019, 15:15
Postat de Ticu Troya pe 05 Aprilie 2019, 14:31

Cat poate sa minta asta , te doare capul !!

Inseamna ca Savu si Eric, care au fost acolo mint, iar tu de acasa, din fata laptopului stii mai bine?!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează