INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Ianis Hagi ar fi decis să nu rămână la Rangers din vară » Ajunge în Serie A la Lazio?

Articol de - Publicat miercuri, 18 martie 2020 14:50

Ianis Hagi (21 de ani) ar prefera să nu continue la Rangers. Pentru internaționalul român ar urma o mutare la Lazio Roma.

După un început extraordinar, cu trei goluri și două assisturi, Ianis Hagi a avut o perioadă mai puțin bună la Rangers. Și totuși, managerul Steven Gerrard ar vrea să activeze opțiunea de transfer definitiv și să plătească 5 milioane de euro pentru a-l achiziționa de la Genk. 

Ianis Hagi, dorit de Lazio

Mai nou însă, site-ul italian La Lazio Siamo Noi și jurnalul scoțian Daily Record susțin că jucătorul ar fi luat deja decizia. Și că ar prefera să nu continue la clubul din Glasgow. Potrivit celor două surse, „tricolorul” ar urma să ajungă la Lazio. Un club mult mai puternic decât Rangers într-un campionat evident mai bun ca Scottish Premier League. 

Vezi alte știri despre Ianis Hagi:

CORONAVIRUS. De ce crede Gerrard, antrenorul lui Ianis Hagi, că sezonul nu poate fi dus la final

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
george_br
george_br  •  18 Martie 2020, 22:35

Vad ca printisorul si-a tras ziarist personal, mai bine zis " autor de articolase". Isi permite baiatul, ca are taticu' bani. Se pare ca jumatatea asta de ziarist are trecere pe langa Gerard. Asa a aflat ca antrenorul "are de gand" sa-i activeze baiatului de rege clauza. Managerul declarase public ca nu e cazul sa se grabeasca, ca trebuie sa mai astepte, insa lui, ziaristul-lui-peste, i-a impartasit planul lui secret. Mare gafa a facut, pentru ca Theo a varsat tot...

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  18 Martie 2020, 18:55
Postat de bazinga pe 18 Martie 2020, 18:45

Mare prostie ar face daca pleaca de aici!O sa isi franga gatul rapid si va striga iarasi dupa ajutor la taticu!Noroc ca il cheama Hagi!Nu are fatza de campionatul italian...

Nu poate face nici o prostie pentru simplul motiv ca nu exista nici o oferta de la Lazio. Nici macar de la Rangers nu exista o oferta. Conducerea de la Rangers urmareste sa aduca alt jucator in locul lui; singur lucru pozitiv e pentru Ianis e ca inca are suporterii de partea sa.

bazinga
bazinga  •  18 Martie 2020, 18:45

Mare prostie ar face daca pleaca de aici!O sa isi franga gatul rapid si va striga iarasi dupa ajutor la taticu!Noroc ca il cheama Hagi!Nu are fatza de campionatul italian...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează