INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. De ce crede Gerrard, antrenorul lui Ianis Hagi, că sezonul nu poate fi dus la final

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2020 20:52

Steven Gerrard (39 de ani), antrenorul lui Ianis Hagi (21 de ani) la Glasgow Rangers, a vorbit despre implicațiile coronavirusului la echipă. Tehnicianul englez crede că jucătorii nu ar putea face față ritmului impus după terminarea pandemiei.

„Cred că are un impact imens asupra fotbalului pe care îl știam cu toții. Jocurile sunt anulate, ligile sunt puse în așteptare. E un moment în care fotbalul trebuie să ajungă în plan secund. Viețile oamenilor sunt în pericol, la fel ca și afacerile, locurile lor de muncă. Sunt multe lucuri mai importante. 

Toate cluburile de fotbal din lume resimt asta, nu doar Rangers. Cred că e o perioadă în care trebuie să rămânem uniți, să ne gândim la familiile noastre în primul rând. Să avem răbdare. Virusul ăsta se extinde foarte rapid în toată lumea, trebuie să ne protejăm, atât de noi, cât și pe fanii din întreaga lume”, a declarat Gerrard pentru Rangers TV.

Gerrard: „Nu știu cum putem termina sezonul”

„Nu știu cum putem duce la bun sfârșit sezonul. Cred că ar apărea o nouă problemă pentru jucători, ar fi nevoiți să joace mult prea multe meciuri într-un timp atât de scurt. În fine, acum nu putem decât să facem tot posibilul ca baza de antrenament să fie un loc sigur și să împiedicăm jucătorii să contracteze virusul”, a opinat antrenorul lui Rangers. 

VIDEO / #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Cum e afectat fotbalul românesc de coronavirus:

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
109669943049485
Dragne Daniel Dan  •  17 Martie 2020, 06:54

Ne -ati inebunit cu petarda asta ,,,,,,,!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează