INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERNAȚIONAL

Impresarul Pietro Chiodi: „Răzvan Marin a refuzat-o pe Borussia Dortmund pentru Ajax”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 11:01

Impresarul lui Răzvan Marin (23 de ani), Pietro Chiodi, a dezvăluit echipele pe care le-a refuzat mijlocașul pentru a semna cu Ajax, semifinalistă în sezonul trecut din Liga Campionilor.

„Erik ten Hag e foarte mulțumit de Răzvan Marin. Au o educație specială acolo la Ajax. Să ne gândim că el a ajuns la una dintre cele mai bune 4 echipe din Europa. De la Standard la Ajax e un pas uriaș.

Răzvan Marin le-a refuzat pe Villarreal, Borussia Dortmund și Sassuolo. Când te cheamă Ajax nu poți refuza. Pentru filosofia lui Răzvan eu cred că Ajax a fost cea mai bună opțiune. Când a venit Villarreal era foarte, foarte aproape să semneze cu Ajax. Altfel pleci de la Ajax față de cum ai putea pleca de la Borussia”, a declarat Pietro Chiodi la TV Digi Sport.

„Chiricheș are salariul mai mare decât la Napoli”

Chiodi a vorbit și despre transferul lui Vlad Chiricheş, 29 de ani, care a semnat cu Sassuolo. Fundașul a fost luat sub formă de împrumut până la sfârşitul sezonului, cu obligaţie de cumpărare între 11 şi 12 milioane de euro plus bonusurile.

„Vlad a rămas surprins când i-am spus de Sassuolo. E o echipă bună. Să nu uităm că a fost în Europa League. Vlad e foarte fericit acum pentru transfer. Ia mai mulți bani decât la Napoli. Vlad și-a făcut operație la umăr pe care l-a blocat pur și simplu. Înainte avea nevoie de un antrenament special la umăr, acum i-a fost blocat umărul”, a adăugat Chiodi.

„Lui Tătă nu-i place să-l minți”

Pietro Chiodi susține că Tătărușanu a acceptat să semneze cu Lyon pentru că i s-a promis că va fi titular, urmând ca portarul Anthony Lopes să fie vândut.

„Lui Tătărușanu i s-a spus când a ajuns la Lyon că portarul Anthony Lopes va fi vândut, dar nu s-a mai întâmplat asta. Ar putea pleca de acolo dacă va vrea să joace. Tătărușanu e un om serios. Nu trebuie să-l minți, trebuie să-i spui mereu adevărul. O minciună ține o zi, două, trei”, a mai spus Chiodi.

Vezi și:

VIDEO Cristi Manea i-a făcut o promisiune lui Gigi Becali: „Va face profit cu mine” » Ce oferte a refuzat pentru a veni la FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sorinaugustin
sorinaugustin  •  04 Septembrie 2019, 14:57

Chiriches nu a confirmat la nici un club! Nu știu de ce dau ăștia atâția bani pe el. Nu a crescut nici 10% de când a plecat de la Steaua.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează