INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Ionuț Radu, situație tot mai complicată » S-a închis încă o ușă pentru portar!

Ionuț Radu, dezamăgit după ce a primit 6 goluri cu Manchester City, în Premier Foto: Imago
Ionuț Radu, dezamăgit după ce a primit 6 goluri cu Manchester City, în Premier Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 17:27 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 18:29

Ionuț Radu, 26 de ani, e al treilea goalkeeper al lui Bournemouth și nu se mai transferă la Nice. Clubul francez s-a înțeles cu Maxime Dupe, 30 de ani, de la Anderlecht.

Mai sunt cinci luni până la Euro și situația lui Ionuț Radu se complică tot mai mult. Marea lui problemă, nu apără la Bournemouth și, deocadamdată, nici nu găsește o echipă unde să se transfere.

Surpriză totală pe stadionul lui Tottenham » Un american îndrăgostit de România povestește pentru GSP: „Am vrut să fiu Florea Dumitrache. A fost eroul meu
ANGLIA
Surpriză totală pe stadionul lui Tottenham » Un american îndrăgostit de România povestește pentru GSP: „Am vrut să fiu Florea Dumitrache. A fost eroul meu"

Ionuț Radu a primit 11 goluri la Bournemouth: 7 în două meciuri de Premier League

Împrumutat pe 27 iulie 2023 de la Inter Milano, pentru acest sezon, goalkeeperul în vârstă de 26 de ani a fost inițial rezerva brazilianului Neto, căpitanul formației insulare.

A apărat două meciuri în Cupa Ligii Angliei, la 3-2 cu Swansea și 2-0 cu Stoke. Apoi, când sud-americanul s-a accidentat, Radu a intrat în poarta roș-negrilor și în Premier League: două partide, 2-1 cu Burnley (28 octombrie) și 1-6 Manchester City (4 noiembrie). Între ele, încă o întâlnire din Carabao Cup, 1-2 cu Liverpool (1 noiembrie).

Din noiembrie, Ionuț Radu e al treilea portar al lui Bournemouth. Nu intră nici pe foaia de joc!

De atunci, Radu nu a apărut nici măcar pe foaia de joc. Managerul spaniol Andoni Iraola l-a chemat urgent înapoi pe Mark Travers, împrumutat de numai trei luni la Stoke.

De la întoarcerea lui Travers, irlandezul a devenit portarul numărul 2, prima rezervă a lui Neto. Iar Radu, a retrogradat pe poziția a treia. Ultimul goalkeeper al lui Bournemouth.

Ionuț Radu nu se transferă la Nice, care s-a înțeles cu un francez

Blocat în tribună, fără șanse de a mai juca până la sfârșitul stagiunii, „tricolorul" caută o soluție de a părăsi clubul britanic. Agentul Oscar Damiani, care l-a dus în ultimii șapte ani de la Inter la Avellino, Genoa, Parma, Cremonese, Auxerre și Bournemouth, încearcă să-i găsească altă echipă.

La jumătatea lui ianuarie, jurnalistul Nicolo Schira, specializat în mercato, a anunțat că Radu e aproape de a semna cu Nice, poziția secundă în Ligue 1, care rămăsese fără italianul Salvatore Sirigu, plecat la Karagumruk. Acum însă, L'Équipe susține că această variantă nu mai e actuală pentru Ionuț.

Nice a descoperit un nou goalkeeper: francezul Maxime Dupe, 30 de ani, de la Anderlecht. Titularizat la startul sezonului în echipa bruxelleză, acesta a rămas pe bancă după sosirea danezului Kasper Schmeichel. Și se mută la Nice, unde va fi tot rezervă, a polonezului Marcin Bulka.

Radu rămâne în așteptare, sperând ca impresarul lui să descopere totuși o destinație. O formație în care să joace.

VIDEO Interiu exclusiv GSP: Care este întrebarea care nu i-a fost pusă niciodată lui Ionuț Radu, dar la care ar dori să răspundă

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Calvarul trăit la Konya de colegul lui Cicâldău » „Mi-a fost otrăvit câinele, nu mi-am primit banii, soția a avut probleme cu viza”
TURCIA
Calvarul trăit la Konya de colegul lui Cicâldău » „Mi-a fost otrăvit câinele, nu mi-am primit banii, soția a avut probleme cu viza”
Accidentarea lui Salah e mai gravă decât se estima inițial » Egiptenii încă îl așteaptă în Cupa Africii!
CUPA AFRICII
Accidentarea lui Salah e mai gravă decât se estima inițial » Egiptenii încă îl așteaptă în Cupa Africii!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
portardelegenda
portardelegenda  •  29 Ianuarie 2024, 12:05

Mda , văd pe aici niste ipocriți care îl critică pe Radu că nu renunță la bani ,ba ca sa joace la Euro, ba ca sa joace la natională etc. Să-l văd eu pe ăla care ar veni sa căstige 100000Euro pe an ca sa joace la Rapid , natioonală , etc în raport cu 2 milioane anual ( aproximativ ca nu stiu exact ) cât scriu ziarele ca castigă in Anglia . *** ?????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

skylines
skylines  •  23 Ianuarie 2024, 07:56

Acest băiat este o nulitate mult umflată de presă.

Hcm27
Hcm27  •  22 Ianuarie 2024, 22:31

Nu înțeleg de ce nu mai renunță la "banisori" și sa vina sa joace titular la Rapid, în România, dacă vrea Euro

Vezi toate comentariile (4)
Comentează