INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ionuț Radu, la un club TOP: poate fi transferul anului! I-a convins pe șefii clubului și va fi cumpărat

Ionuț Radu este căpitanul echipei naționale U21
Ionuț Radu este căpitanul echipei naționale U21

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 12:34

Ionuț Radu a avut un 2018 de senzație. A fost cumpărat de Genoa pentru 7 milioane de euro și a devenit titular în Serie A.

Portarul naționalei U21 a primit însă o veste uriașă. FCInternews.it susține că portarul va fi răscumpărat de Inter, asta după ce șefii s-au convins că poate fi înlocuitorul lui Handanovici, 34 de ani.

Goalkeeperul de 21 de ani va fi probabil rezervă la început, urmând să-i ia locul titularului lui Inter în viitorul apropiat.

Sursa citată anunță că Inter are o clauză de răscumpărare a lui Radu, care probabil este mai mare decât suma de transfer inițială plătită de Genoa.

Ionuț Radu a strâns în acest sezon 15 meciuri pentru Genoa, deși a început sezonul ca rezervă.

3portari are Genoa în lot în acest moment. Andrei Radu este prima opțiune, urmat de veteranul Federico Marchetti  (35 de ani) și de Rok Vodisek  (20 de ani)

CITEȘTE ȘI:

Ionuț Radu are concurență! Genoa și-a cumpărat portar » A fost dezvăluită suma de transfer

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează