INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ionuț Radu nu mai joacă din decembrie, dar nu duce lipsă de oferte » Udinese l-a făcut prioritatea numărul 1

Ionuț Radu are oferte, deși n-a apucat să debuteze la Parma și nu a mai apărat dinaintea Crăciunului. E dorit de Udinese Foto: Guliver/GettyImages
Ionuț Radu are oferte, deși n-a apucat să debuteze la Parma și nu a mai apărat dinaintea Crăciunului. E dorit de Udinese Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 16 martie 2020 16:59

Ionuț Radu are oferte, deși n-a apucat să debuteze la Parma și nu a mai apărat dinaintea Crăciunului.

Udinese rămâne interesată de internaționalul român de 22 de ani, împrumutat de Inter până la finele sezonului. "Dacă Musso pleacă, va fi înlocuit, pentru că Scuffet nu se mai întoarce, urmând să fie cumpărat de Spezia. Patronul Pozzo are două variante, prioritatea fiind Radu, care s-a remarcat la Euro U21 jucat în Italia. Nu e nicio problemă că nu joacă nici la Parma, Udinese îl apreciază și poate negocia cu Inter, care îi dorește pe De Paul, Sema și Fofana. Alternativa este Audero de la Sampdoria. Are aceeași vârstă, dar oferă o garanție, fiind titular și rodat în Serie A", scrie Gazzetta dello Sport.

Ionuț Radu a început sezonul la Genoa, însă a fost împrumutat de Inter în iarnă la Parma, pentru că ajunsese rezerva lui Mattia Perin. Nici la Parma nu i-a mers însă mai bine, fiind rezervă în primele 4 etape de la transfer.

50 de meciurica titular în Serie A a bifat Ionuț Radu în ultimele două sezoane, toate în tricoul lui Genoa

Citește mai multe știri despre Serie A:

Mesajul emoționant al lui Sinișa Mihajlovic, antrenor bolnav de leucemie: „După două războaie și atâtea bombe, ce mare problemă este să stăm în casă?”

Cine minte? Sampdoria a anunțat că e infectat cu coronavirus, jucătorul neagă: „Testul a ieșit negativ!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează