INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SAMPDORIA

Cine minte? Sampdoria a anunțat că e infectat cu coronavirus, jucătorul neagă: „Testul a ieșit negativ!”

Sampdoria a anunțat că Omar Colley, 27 de ani, se numără printre jucătorii infectați cu coronavirus, însă gambianul a negat pe rețelele de socializare. Foto: Guliver/GettyImages
Sampdoria a anunțat că Omar Colley, 27 de ani, se numără printre jucătorii infectați cu coronavirus, însă gambianul a negat pe rețelele de socializare. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 16 martie 2020 15:44

Sampdoria a anunțat că Omar Colley, 27 de ani, se numără printre jucătorii infectați cu coronavirus, însă gambianul a negat pe rețelele de socializare.

  • Vineri, Sampdoria a anunțat că, după Gabbiadini, alți patru jucători au fost atinși de coronavirus: Thorsby, Colley, La Gumina, Ekdal. O zi mai târziu, li s-au alăturat pe lista celor bolnavi Bereszyński și Depaoli.

Totuși, unul dintre ei dezminte comunicatul clubului genovez. Gambianul Omar Colley a negat pe rețelele de socializare. "Dragi membri ai familiei, prieteni și fani, vă mulțumesc pentru mesaje, pentru grija pe care ați arătat-o față de mine", a început fundașul în vârstă de 27 de ani, precizând: "Am făcut un test de coronavirus joi, 12 martie, care a ieșit negativ. Vineri, am efectuat al doilea examen. Rezultatul a ieșit tot negativ. Confirm că eu și familia mea suntem în siguranță. Nu avem coronavirus".

VIDEO / Cum ne apărăm de coronavirus

Coronavirus a suspendat fotbalul românesc: ce e de știut:

Citește mai multe știri despre Serie A:

Mesajul emoționant al lui Sinișa Mihajlovic, antrenor bolnav de leucemie: „După două războaie și atâtea bombe, ce mare problemă este să stăm în casă?”

Scandal imens în Italia » Cluburile vor să reia antrenamentele, dar jucătorii și doctorii protestează dur: „Fie sunteți iresponsabili, fie trăiți pe Marte!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează