INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ionuț Radu pleacă de la Genoa! Portarul va fi împrumutat 18 luni la Nice

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 14:05

Ionuț Radu (22 de ani), ajuns rezervă la Genoa, după venirea lui Mattia Perin, va merge în Ligue 1, la Nice. 

Presa din Franța anunță că Inter Milano, echipa care-l deține pe Radu, a ajuns la un acord cu Nice pentru împrumutul lui Ionuț Radu. Astfel, portarul va juca pentru următoarele 18 luni în Ligue 1, la Nice, echipa de pe locul 12, și va fi antrenat de Patrick Vieira. 

Radu a fost om de bază la Genoa în prima parte a sezonului, bifând 17 meciuri în Serie A. După venirea lui Perin, de la Juventus, Radu a avut patru meciuri la rând în care a fost rezervă în Serie A. 

În prezent, Nice are trei portari: Walter Benitez (27 de ani), Yannis Clementia (22 de ani), Yoan Cardinale (25 de ani).  Francezii scriu că Radu îi va lua locul titularului Benitez, al cărui contract expiră în vară. Astfel, Ciprian Tătărușanu, legitimat la Lyon și Ionuț Radu, cei mai importanți portari români ai momentului vor fi adversari în Ligue 1.

Vezi și:

VIDEO Ștefan Radu providenţial » Al doilea cel mai bun lazial, nota 7 pentru derby

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
razcata
razcata  •  27 Ianuarie 2020, 18:58

Dacă tot ați scris cine l va antrena, nu vreți sau n aveți habar ca unul din secunzii lui Vieira este un român...? Este vorba despre Adrian Ursea !

persanu
persanu  •  27 Ianuarie 2020, 17:19

Pai pana acum spuneati ca in vara revine la INTER. Ce sa intamplat cu stirea aia ? Chiar scrieti tot ce visati noaptea ??? Si cand ma gandesc ca toti oamenii de fotbal vedeau un viitor stralucit acestor tineri la u21 ... parca imi vine sa ma apuc sa urmaresc alt sport, acesti oameni care pacalesc suporterii care se uita la ei si la aberatiile lor si dupaia se plang ca nu mai vine lumea pe stadioane , pai daca creati impresii de superstaruri ... L-am mai vazut si pe Ilie zilele trecute se contra cu Rat pe tema vitezei jucatorilor si a exploziei acestor jucatori , si ca vezi doamne acestea doua , spunea ilie nu se pot lucra , dar ilie nu stie ca este vorba de vointa , explozia o are oricine.

portardelegenda
portardelegenda  •  27 Ianuarie 2020, 17:16

La cate s-au intamplat cu jucatorii romani plecati in strainatate e normal ca unii de pe aici sa fie pesimisti ( unii chiar grobieni sau hate-ri) . Una peste alta e eo solutie optima pentru Radu care are nevoie de jocuri pentru a acumula experienta . Succes pustiule si rupe-le gura la unii care nu stiu ce vorbesc pe aici

Vezi toate comentariile (13)
Comentează