STRANIERI  ·  GENOA

Ionuț Radu a vorbit despre viitorul său » Cui îi datorează ascensiunea din ultimul an: „A folosit tehnici pe care nu le știam”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Miercuri, 29 Mai

Portarul Ionuț Radu (22 de ani) s-a salvat de la retrogradarea din Serie A cu Genoa și spune că vrea să rămână la grifoni, deși Inter și-ar dori să-l răscumpere. 

„Sunt foarte bucuros că am reușit să ne salvăm de la retrogradare. A fost o tensiune imensă. Mi-a spus impresarul de câteva echipe importante care se interesează de mine, dar mi-ar plăcea foarte mult să mai rămân un an la Genoa.

Acolo e antrenorul meu de portari (n.r. Alessio Scarpi) cu care mă înțeleg foarte bine.

Pentru mine anul ăsta a fost excepțional din punct de vedere al pregătirii. Am crescut enorm datorită antrenorului de portari de acolo. A folosit niște tehnici pe care nu le știam”, a declarat Ionuț Radu la TV Digi Sport.

„Răzvan marin ne va lipsi la euro 2019”

Ionuț Radu a vorbit și despre lipsa lui Răzvan Marin de la EURO 2019 unde România U21 va participa: „Răzvan e un jucător foarte important pentru noi. E în formă maximă în acest moment. Acum trebuie să facem față fără el, dar sunt sigur că cine va juca în locul lui o va face foarte bine”.

„Îmi doresc foarte mult să debutez la echipa națională mare. Aș termina anul cum nu se poate mai bine” Ionuț Radu

Ionuț Radu a fost convocat de Cosmin Contra la naționala mare pentru „dubla” cu Norvegia și Malta din 7 și 10 iunie, dar face parte și din lotul final al României U21 pentru Euro 2019. 

Citește și:

EXCLUSIV Marco Dulca n-a fost convocat la EURO 2019, dar nu cedează: „3 lucruri pe care lumea nu le știe despre mine”Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (2)

mihai_luchian  •  29 Mai 2019, 20:23

Radule, cine va juca în locul lui RM poate va da totul, va juca în cel mai bun caz la cel mai înalt nivel la care poate EL să joace. La fel de bine ca RM nu cred că va putea să joace vreunul din cei selecționați pe acel post. Deci, o mare pierdere. Ne-au făcut-o olandezii din nou.

Valentin Motocea  •  29 Mai 2019, 13:37

Asta da portar...sa vina si n locul lui Tatarusinea la nationala mare

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
16:00 Fotbal, Liga 2

Rapid București - Petrolul Ploiești

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:30 Fotbal, Liga 2

Turris Oltul - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1