INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

„Keep calm and apără Tătărușanu” » Prima fotografie cu uriașul român după Derby della Madonnina

Ciprian Tătărușanu și Pietro Chiodi // foto: Instagram @ pietrochiodi_
Ciprian Tătărușanu și Pietro Chiodi // foto: Instagram @ pietrochiodi_

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2021 15:51 / Actualizat marti, 09 noiembrie 2021 16:31

Impresarul italian Pietro Chiodi a publicat astăzi o fotografie alături de unul dintre clienții săi, Ciprian Tătărușanu (35 de ani), portar care a avut o evoluție excelentă în Derby della Madonnina, AC Milan - Inter 1-1.

Duminică, Ciprian Tătărușanu a avut o prestație excelentă în fața campioanei din Serie A, Inter. Portarul român a avut două intervenții salvatoare, una la penalty-ul lui Lautaro Martinez din minutul 27, prin care Inter ar fi putut reintra în avantaj.

Prima fotografie cu Ciprian Tătărușanu după AC Milan - Inter: „Keep calm and apără Tătărușanu”

În această după-amiază, la mai puțin de două zile de la momentul de glorie al lui Ciprian, impresarul acestuia, Pietro Chiodi, a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie cu portarul român. Descrierea a fost una sugestivă: „Keep calm and apără Tătărușanu”.

„Keep calm and apără Tătărușanu” » Prima fotografie cu uriașul român după Derby della Madonnina
Ciprian Tătărușanu și Pietro Chiodi // foto: Instagram @ pietrochiodi_

Tătărușanu a profitat de accidentarea lui Mike Maignan și a devenit titular între buturile lui AC Milan. El a fost integralist în ultimele 7 meciuri ale rossonerilor, în care a primit 8 goluri.

Ciprian Tătărușanu explică penalty-ul apărat în AC Milan – Inter: „L-am studiat pe Lautaro Martinez”

După meciul cu Inter, fostul internațional român a dezvăluit care a fost secretul intervenției sale decisive:

„L-am studiat cu atenție pe Lautaro Martinez, împreună cu staff-ul. El era prima opțiune la executarea penalty-urilor. Pe Calhanoglu îl știam bine, dar problema a fost că și el mă știe.

Voi face tot ce pot pentru a continua așa. Maignan a sărbătorit din tribună penalty-ul salvat pentru că știe ce înseamnă asta pentru un portar. Ne înțelegem foarte bine de când a ajuns și l-am ajutat să se acomodeze.

Eu mereu m-am pregătit bine pentru a fi gata în momentul în care clubul are nevoie de mine, iar acum a venit momentul”.

VIDEO Rezumatul meciului AC Milan - Inter 1-1

Tătărușanu, nota 7 în Gazzetta dello Sport

Pentru prestația sa, Tătărușanu a primit nota 7 în Gazzetta dello Sport, una dintre cele mai mari ale meciului.

„Ciprian Tătărușanu continuă să convingă. Nu a putut face nimic la penalty-ul lui Calhanoglu, dar a fost foarte bun la cel al lui Lautaro, pe care l-a salvat printr-o paradă frumoasă”, notează italienii.

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Ciprian Tătărușanu, votat de fani cel mai bun jucător în AC Milan - Inter: „În cel mai delicat moment, a făcut ceea ce era nevoie”

Ianis Hagi și Tudor Băluță, colegi cu Dybala și Klopp în proiectul „Common Goal”! Primii fotbaliști români care își donează o parte din salariu

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
cky33
cky33  •  10 Noiembrie 2021, 12:56
Postat de catalin.palcu pe 09 Noiembrie 2021, 23:27

cel mai bun portar al nostru din ultimii 20 de ani si singurul care a facut o cariera respectabila in strainatate. hai sa zicem si Lobont ca si ala a aparat la echipe serioase din strainatate.

Cel mai bun a fost Adamache, apoi vine Lobont. As zice ca au fost singurii 2 care puteau juca la orice echipa a lumii in varf de forma. Stelea merita apreciat pentru constanta si aici se termina podiumul. Tatarusanu, Pantilmon,Rica Raducanu, Prunea, Silviu Lung Senior, Duckadam au fost niste portari normali. Imi pare rau de Nita ca nu are macar 5 ani mai putin pentru ca e in top 20 de portari din Europa la acest moment, poate juca in Premier League sau La Liga fara probleme.

161617185646735
Madalin Gelu  •  10 Noiembrie 2021, 11:00

este un portar bun hai sa fim seriosi daca nu ar fi bun nu ar juca la A C Milan BRAVO lui e rau ca s a retras de la NATIONALA dar FLORN NITA este si el foarte bun noi avem portari buni pe alte posturi avem probleme,nu aici.FELICITARI CIPRIAN TATARUSANU,poate te vedem CAMPION cu MILAN

catalin.palcu
catalin.palcu  •  09 Noiembrie 2021, 23:27

cel mai bun portar al nostru din ultimii 20 de ani si singurul care a facut o cariera respectabila in strainatate. hai sa zicem si Lobont ca si ala a aparat la echipe serioase din strainatate.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close