INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Ladislau Boloni cere întăriri la Antwerp: "Am dat o listă de nume, să vedem dacă primesc ceva"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 31 iulie 2018 10:57

Ladislau Boloni, antrenorul român care a început noul sezon cu victorie (1-0 la Charleroi) vrea noi transferuri la formația sa, Antwerp: "Am dat o listă conducerii, dar să vedem ce primesc. Provocarea e să jucăm bine și pe teren propriu".

"Rețeta Bölöni încă funcționează. Organizarea defensivă a fost ca un bunker de beton și jucătorii au alergat mâncând pământul", a comentat presa belgiană după victoria lui Antwerp (1-0 la Charleroi). Loți Bölöni știe însă că îi trebuie întăriri pentru a forța play-off-ul: "Am nevoie de patru sau cinci Bolat. Am dat o listă de nume conducerii, să vedem dacă primesc ceva", spune antrenorul român, făcând aluzie la prestația portarului turc al echipei sale.

"Mult mai avansați decât anul trecut"

Bölöni vrea să urce ștacheta în al doilea sezon la Royal Club: "E o victorie minunată, eu aș fi semnat în alb pentru un egal. Dar aștept confirmări pe teren propriu, să luăm mai multe puncte decât campionatul trecut. Asta e marea provocare, să jucăm cum trebuie și acasă. Ne aflăm mult mai departe decât acum un sezon, când abia promovasem, iar destule achiziții au venit târziu. Am muncit foarte bine în ultimele 6 săptămâni". Pentru Loți, urmează jocurile cu Kortrijk, acasă, la Mouscron și apoi primește vizita campioanei FC Bruges. 

8 este locul pe care Antwerp a terminat sezonul regulat trecut, cu 44 de puncte în 30 de etape, la 3 lungimi de play-off

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
106683413108068
Francisc Dascal  •  31 Iulie 2018, 13:31
Postat de spinoza pe 31 Iulie 2018, 11:17

Ladislau Boloni un foarte bun antrenor! Serios si super calificat!!! Succes Lotzi!

DA "BÖLÖNI" ESTE SERIOS,EXIGENT,AMBITIOS ASA CUM ERA CA JUCATOR.

spinoza
spinoza  •  31 Iulie 2018, 11:17

Ladislau Boloni un foarte bun antrenor! Serios si super calificat!!! Succes Lotzi!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează