INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTĂ

Ladislau Boloni nu duce lipsă de oferte » Un club de Champions League se gândește să-l aducă pe bancă

Ladislau Boloni ar putea ajunge la Gent
Ladislau Boloni ar putea ajunge la Gent

Articol de - Publicat marti, 02 iunie 2020 19:15

Ladislau Boloni, antrenorul în vârstă de 67 de ani care s-a despărțit de Antwerp după trei sezoane, ar putea ajunge tot în Belgia, la Gent, dacă Jens Thorup nu confirmă la startul noului sezon. 

De-abia a părăsit Antwerp, unde nu i s-a mai prelungit contractul după trei sezoane pe "Bosuil", și Loți Bölöni nu își plănuiește vacanța. Din contră, se gândește unde va antrena în viitorul apropiat. 

Ziariștii belgieni continuă să scrie de antrenorul în vârstă de 67 de ani, susținând că acesta nu e ocolit de oferte. După Standard și Cercle Bruges, și Gent îl ia în calcul. O echipă care a terminat pe locul doi acest sezon, urmând să joace în preliminariile Champions League.

Se reface duetul Bölöni - De Decker la Gent?

Potrivit Het Nieuwsblad, dacă actualul tehnician, danezul Jens Thorup, nu convinge în startul sezonului viitor nici în campionat, nici în Ligă, oficialii lui Gent îl vor aduce pe Loți. 

Cotidianul flamand face o conexiune și cu Wim De Decker. Fostul său secund de la Antwerp tocmai a ajuns la Gent pe aceeași poziție. Și nu ar fi exclus ca duetul Bölöni - De Decker să se refacă pe "Ghelamco Arena".

VIDEO. Mesajul lui Erik Lincar pentru Boloni, la 20 de ani dupa sfatul dat de acesta

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

VIDEO + FOTO Se dărâmă „Santiago Bernabeu”! Cum arată lucrările la stadionul de peste 500 de milioane al lui Real Madrid și când va fi finalizat

Memphis Depay s-a certat pe stradă cu un polițist: „Ești un tip invidios”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează