INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAȚII

Boloni, despre transferul lui Rareș Ilie la Nice: „Îi va fi dificil să se impună. Să lăsăm mai bine acest entuziasm”

Laszlo Boloni/ foto: Facebook @FC Metz
Laszlo Boloni/ foto: Facebook @FC Metz

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2022 17:38 / Actualizat joi, 21 iulie 2022 18:35

Laszlo Boloni (69 de ani), antrenorul în Ligue 1 la Metz, a vorbit despre transferul lui Rareș Ilie (19 ani) de la Rapid la Nice.

Tehnicianul român consideră că lui Ilie îi va fi greu să se impună la echipa care a terminat pe locul 5 în sezonul trecut de Ligue 1. Boloni a vorbit și despre suma de transfer, de 5 milioane de euro, pe care nu o consideră impresionantă.

Saburtalo - FCSB 1-0 » Circul românesc a ajuns în Georgia! FCSB a intrat și ea pe lista rușinii: eșec în fața echipei înființate în '99
SABURTALO - FCSB 1-0
Saburtalo - FCSB 1-0 » Circul românesc a ajuns în Georgia! FCSB a intrat și ea pe lista rușinii: eșec în fața echipei înființate în '99

Laszlo Boloni a vorbit despre transferul lui Rareș Ilie la Nice

„Ceea ce pot să spun e că Nice este un club serios, cu oameni de mare capacitate, meseriași, și trebuie să sperăm că băiatul va reuși și va fi bine pentru toată lumea. Faptul că a fost cumpărat de Nice e un lucru interesant.

Acum nu trebuie să facem toți infarct că un jucător a fost vândut cu cinci milioane de euro, când se vând jucători pe zeci și zeci de milioane de euro. Să lăsăm mai bine acest entuziasm sau nu știu cum să îl numesc.

Eu cred că va avea nevoie de un timp de acomodare și pe urmă va vorbi talentul lui. Este dificil să se impună și trebuie să îi ținem pumnii”, a declarat Boloni, potrivit Fanatik.

Rareș Ilie, împrumutat imediat în Elveția?

Conform surselor GSP care cunosc detaliile transferului lui Rareș Ilie de la Rapid la Nice, jucătorul ar fi fost vândut pe 3 milioane de euro. Din această sumă, giuleștenii ar urma să rămână cu 1,8 milioane, restul urmând să fie distribuită unor cluburi de juniori la care a activat Rareș și care aveau procente.

Cele 3 milioane ar putea deveni însă 5, în funcție de unele bonusuri condiționate de randamentul jucătorului.

Nice, a cincea clasată în sezonul trecut din Franța, nu l-ar opri pe român în lot în primul an, l-ar împrumuta la Lausanne, în liga a doua elvețiană. Asta deși Nice a arătat că îl dorea cu adevărat pe Ilie, antrenorul Lucien Favre venind la București pentru tratative și insistând ca transferul să fie efectuat.

Citește și:

Miză financiară uriașă pentru echipele românești » Câți bani pot câștiga dacă se califică în grupele Conference League

Titularul Stelei din sezonul trecut a semnat cu fosta campioană a Ungariei: contract pe 3 ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
666piturca
666piturca  •  21 Iulie 2022, 19:08

Boloni, de cand a ratat penalty in finala CCE - la fel ca si Joahnnis de altfel - crede ca "habar n-am" se poate substitui cu "interesant". Sa ca asta ii da un aer... well, interesant. Asa merge cand vii din anumite zone nefoavorate de Dumnezeu...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  21 Iulie 2022, 18:46

...limbaj de lemn banalitati ...bine ca nu l au oprit la nationala ...Metz o sa l dea afara dupa 6-7 etape ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează