INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Laszlo Boloni ratează Standard! Un fost antrenor de la Lyon ajunge pe banca echipei belgiene

Laszlo Boloni s-a despărțit recent de Antwerp
Laszlo Boloni s-a despărțit recent de Antwerp

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2020 12:45

Laszlo Boloni, 67 de ani, nu va mai ajunge la fosta sa echipă, Standard Liege. În locul lui Michel Preud'homme (61), care s-a retras ca antrenor, vine francezul Rémi Garde (54), ex-Lyon.

Se zvonea că Michel Preud'homme nu va mai fi pe banca lui Standard sezonul viitor. Dar fostul portar belgian a luat o decizie radicală. Și-a încheiat cariera de antrenor. „Cred că, la o anumită vârstă, trebuie să fii sincer cu tine. La 61 de ani, nu mă mai văd pregătind nicio echipă.

Mintea spune ceva, însă corpul nu te mai ascultă. Mintea îmi zice să pornesc încă o dată la război ca antrenor. Corpul nu mă lasă", a declarat Preud'homme, care rămâne la club, ca vicepreședinte. Și investește în stadion, la fel ca Axel Witsel.

Boloni nu ajunge la Standard

Loți Bölöni, 67 de ani, încă are energie, „prea multă". Nu renunță. Totuși, nu se întoarce după un deceniu la clubul din Liège. Potrivit presei locale, la Standard vine francezul Rémi Garde, ex-Lyon și Aston Villa, ultima oară la Montreal Impact.

VIDEO. Dani Coman despre marile greșeli ale carierei: „Boloni era la Sporting și îmi făcuse o ofertă, nu trebuia să vorbesc cu anumite persoane”

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Federația din Italia nu iartă pe nimeni: cine trișează e exclus! + Cum se decide titlul dacă Serie A se oprește până pe 10 iulie

Lovitură pentru Borussia Dotmund! Starul echipei riscă să nu mai joace tot sezonul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează