STRANIERI  ·  CORONAVIRUS

Laurențiu Reghecampf îi roagă pe români să stea în casă „Doar așa putem opri această nenorocire. Mi-e foarte teamă să nu ajungem ca în Italia”

Miercuri, 25 Martie, 23:34

Laurențiu Reghecampf (44 de ani), antrenorul celor de la Al Wasl, locul 7 din Emiratele Arabele Unite, a vorbit despre pandemia de coronavirus care a afectat întreaga lume.

Tehnicianul a spus că este îngrijorat de situația din România, a dat detalii despre viața din Dubai și spune că încă face antrenamente la echipa.

„Sunt precaut în tot ceea ce fac, pentru că așa este normal. Frică îmi este doar de Dumnezeu! Dar dacă suntem cerebrali, putem să oprim răspândirea acestui virus și putem proteja oamenii. În Dubai este liniște. Mall-ul este închis, la fel sunt și cafenele sau restaurante. Lumea se adaptează. Eu merg mai rar la cumpărături, stau în casă. 

Vorbesc mereu cu toți de acasă. Sunt speriați! Dar eu cred că, dacă ascultăm și rămânem în case, putem să stopăm această nenorocire de virus.  Îmi este teamă să nu se întâmple și la noi ce este în Italia. Realizez cum stăm în momentul ăsta ca țară! O să fie tare greu pentru România ca să-și revină din punct de vedere economic! De asta trebuie să-i obligăm pe oameni să stea în casă”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Fanatik.

VIDEO » Klaus Iohannis anunță noi măsuri: plata ratelor la bănci, amânată până la sfârșitul anului! 

Laurențiu Reghecampf: „Facem testele și intrăm la antrenamente normale”

„La noi nu s-au schimbat foarte multe. Facem antrenamente zilnic, pe grupe mici. În sala de forță intră câte patru jucători, pe serii. Îi sfătuiesc pe jucători să meargă direct acasă după antrenament. Să stea departe de orice. În câteva zile ne facem testele de coronavirus și intrăm la antrenament normal”, a adăugat antrenorul.

Citește mai multe știri din fotbal: O familie din Alba, amendată pentru că nu a trecut ora pe declarația pe propria răspundere. Reacția poliției. Ce au găsit în pungă

Libertatea

Comentarii (2)

blatistudinovidiu  •  26 Martie 2020, 06:05

Nu avem cu sa ajungem ca in Italia pentru ca din Dubai nu ai cum sa ajungi in România ca in Italia...

absolut333  •  26 Martie 2020, 00:18

As aprecia, in calitate de cititor constant al GSP, daca ati limita expunerea acestor 2 persoane odioase si toxice din fotbalul romanesc: Reghecampf si Prodanca. "Stele de iarmaroc" :)

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1