INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NEFTCHI BAKU

Laurențiu Reghecampf a decis să vorbească, după ce au apărut zvonuri că pleacă de la Neftchi Baku: „Am avut o nouă întâlnire cu conducerea clubului”

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2022 09:41 / Actualizat luni, 12 decembrie 2022 09:52

Laurențiu Reghecampf (47 de ani), antrenorul lui Neftchi Baku, a pus capăt speculațiilor, după ce s-a scris în presa locală că ar urma să părăsească gruparea azeră.

Tehnicianul român a precizat că nu se gândește la plecarea de la Baku și că a avut o întâlnire cu șefii clubului din capitala Azerbaidjanului, pentru a vedea cum poate fi întărit lotul.

FCSB, fără 3 titulari cu CFR Cluj?! Vești îngrijorătoare oferite de Pintilii: „El e mai grav. Așteptăm răspunsuri de la medici”
CHINDIA - FCSB 0-2
FCSB, fără 3 titulari cu CFR Cluj?! Vești îngrijorătoare oferite de Pintilii: „El e mai grav. Așteptăm răspunsuri de la medici”

Laurențiu Reghecampf: „Nu mă gândesc să plec de la echipă în acest moment”

„Am mai fost întrebat despre asta înainte (n.r. - plecare). Nu pot să îi interzic presei să scrie despre mine. Puteți scrie ce vreți despre mine, este dreptul vostru. 

Eu sunt antrenorul lui Neftchi. Am avut o nouă întâlnire cu cei din conducerea clubului. Am vorbit despre consolidarea echipei. 

Din partea mea, nu este nicio problemă. Nu mă gândesc să plec de la echipă în acest moment”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la finalul partidei pierdute de Neftchi Baku în fața lui Zira, scor 0-1, în „sferturile” de finală ale Cupei Azerbaidjanului, potrivit Sportinfo. az. 

Neftchi Baku, locul 3 în campionatul Azerbaidjanului

Neftchi Baku, cu Laurențiu Reghecampf la cârma echipei, ocupă locul 3 în campionatul Azerbaidjanului, cu 32 de puncte acumulate în 16 etape disputate. 

În ultima etapă din Premier League-ul din Azerbaidjan, Neftchi Baku a fost umilită pe teren propriu, scor 0-4, în derby-ul contra celor de la Qarabag. 

În cariera de antrenor, Laurențiu Reghecampf le-a mai pregătit pe Gloria Bistrița, FCU Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB (în două rânduri), Al Hilal, Litex Lovech, Al Wahda, Al Wasl, Al Ahli și CS Universitatea Craiova.

4 trofeea cucerit Laurențiu Reghecampf în cariera de antrenor, toate cu FCSB: două titluri de campion (2013, 2014), o Cupă a Ligii (2016) și o Supercupă a României (2013)

VIDEO. Neftchi Baku, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, gol după o fază de tiki-taka

Citește și:

L-a băgat în ghips! Cum arată Camara, după faultul care l-a scos din joc în Botoșani - CFR + cât va lipsi

Flavius Stoican își laudă jucătorii, după primul meci pe banca Botoșaniului: „Bravo lor că nu au cedat”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
ucv1948
ucv1948  •  12 Decembrie 2022, 10:47

Te așteptăm la Craiova .

666piturca
666piturca  •  12 Decembrie 2022, 10:41

Sa mai zica vreunu’ ca n-avem antrenori in Premier League.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează