INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO - CFR CLUJ

LAZIO - CFR CLUJ // Ştefan Radu, OUT pentru meciul cu Celtic din grupele Europa League

Articol de - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 12:59

Ștefan Radu (33 de ani), fundașul lui Lazio, a fost lăsat în afara lotului pentru meciul tur cu CFR Cluj din grupele Europa League (1-2) din cauza unei accidentări, și va rata și partida cu Celtic.

  • Lazio - CFR Cluj se joacă pe 28 noiembrie, de la ora 22:00, dar până atunci campioana României are de disputat meciul retur cu Rennes, programat pe 7 noiembrie, de la ora 19:55.  

Adversara lui CFR Cluj din grupa de Europa League nu va putea conta pe Ştefan Radu pentru returul cu Celtic de joi. Menajat la Glasgow, fundaşul român s-a accidentat în finalul partidei pe care Lazio a câştigat-o pe San Siro duminică, 2-1 cu Milan.  

A suferit o leziune musculară de gradul I la coapsă şi va rata şi partida de duminică pe teren propriu cu Lecce. Dar problema nu este gravă, Radu urmând să revină după meciurile echipelor naţionale din preliminariile Euro 2020 şi va fi apt pentru manşa secundă cu CFR Cluj, campioana României, de pe 28 noiembrie, pe Olimpico.  

VEZI ȘI:

REAL MADRID - GALATASARAY // Florin Andone, idol la turci! Fanii îl iubesc, iar Fatih Terim vrea să-l cumpere definitiv: „E noul Elmander”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
leul_90
leul_90  •  05 Noiembrie 2019, 14:22

Jurnaliști de tinichea, e timpul sa stergem site-ul ăsta din bookmarks.

vanis
vanis  •  05 Noiembrie 2019, 14:07

Ar trebui sa va hotarati: e disponibil sau nu pentru meciul cu CFR? In titlul articolului e OUT, in continutul articolului e APT!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close