INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FINALA CUPEI ITALIEI / LAZIO - ROMA, DUMINICĂ, 19:00, DIGISPORT 1

Lobonţ speriat de fanii Romei înaintea finalei Cupei cu Lazio de duminică: ”Vă trimitem la spital!” :O

Articol de - Publicat marti, 21 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 20 mai 2013 21:13

La meciul cu Napoli (2-1) în care portarul român a fost integralist, ultraşii furioşi pentru locul 6 au afişat bannere de ameninţare: ”26-5-2013. Cîştigaţi sau fugiţi!”


Lobonţ nu mai are decît o şansă de a prinde Europa League, după ce a terminat pe locul 6 cu AS Roma. Să-l învingă duminică pe Ştefan Radu, în finala Cupei Italiei contra lui Lazio (Digi 1, ora 19:00), primul derby capitolin din ultimul act al competiţiei. Miza şi tensiunea devin cu atît mai mari cu cît fanii furioşi i-au ameninţat deschis cu bătaia pe giallorossi dacă nu iau trofeul. Mesajele afişate în peluza Nord, la ultimul meci cu Napoli (2-1), sînt cît se poate de elocvente.

"26-5-2013. Cîştigaţi sau fugiţi!" au scris ultraşii pe cel mai agresiv banner. Doar cei de la Peluza Sud au părut un pic mai indulgenţi: "După încă un sezon amar, unicul imperativ e să cuceriţi Cupa". Mai mult, pe parcursul partidei de pe "Olimpico" au intonat în mai multe rînduri scandarea: "Dacă pierdeţi finala vă băgăm în spital". Duminică se anunţă război la Roma!

5,5 în Gazzetta dello Sport
Lobonţ a greşit la unicul gol primit de Roma în meciul cu Napoli (2-1). "Fostul al treilea portar s-a aruncat în trecut cu o respingere stîngace, contribuind la reuşita lui Cavani", a scris Gazzetta dello Sport, care i-a acordat românului nota 5,5, cea mai slabă, la egalitate cu Piris şi Torosidis.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
lucell
lucell  •  21 Mai 2013, 09:16

Si da,daca rateaza castigarea cupei si in fata lazialilor va fi urat,urat de tot.E singura lor sansa sa mai ajunga in Europa si va fi macel daca vor rata si de data asta.

lucell
lucell  •  21 Mai 2013, 08:58

Ciudate ca Lobont e unul dintre cei mai apreciati jucatori in ultimele meciuri.Oricum el a jucat foarte putin acum pe final de campionat si a facut-o foarte bine.Nu e vina lui ca a intrat ultimele 2 meciuri cand soarta lor era deja decisa.

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  21 Mai 2013, 01:19

Pai acolo suporterii iau atitudine! Observa imediat daca un jucator nu isi da viata pentru culorile clubului si il taxeaza imediat!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează