INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Răbufnirea unui fost portar al lui Inter după criticile la adresa lui Ionuț Radu: „Să spui că Inter poate pierde titlul din cauza gafei lui e un nonsens”

Ionuț Radu
Foto: Imago
Ionuț Radu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2022 09:20 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 09:37

Luca Castellazzi (46 de ani), fost portar la Inter, i-a luat apărarea lui Ionuț Radu, după gafa portarului român din meciul cu Bologna. „Nerrazurii” au pierdut cu scorul de 1-2, într-o restanță din etapa #20 din Serie A, fostul internațional de tineret greșind decisiv la golul doi, marcat de Sansone, atacantul Bolognei.

Criticat vehement după gafa de proporții de presa internațională, portarul român este apărat de Castellazzi, care îi ceartă pe cei care spun că Inter a pierdut titlul din cauza lui Radu. 

Ionuț Radu, comparat cu portarul care a trădat-o pe Inter! A semnat cu Juventus, după ce a fost acuzat că a greșit intenționat
INTER
Ionuț Radu, comparat cu portarul care a trădat-o pe Inter! A semnat cu Juventus, după ce a fost acuzat că a greșit intenționat

Castellazzi: „Să spui că Inter poate pierde titlul din cauza gafei lui e un nonsens”

„Radu se simte groaznic, e inevitabil. Îmi imaginez prin ce trece și îmi pare rău. Episodul de la Bologna va rămâne în mintea sa și a fanilor. Nu neapărat pentru gafă, ci pentru rezultatul final. Având în vedere contextul, gafa lui este văzută dintr-o altă perspectivă și capătă o altă dimensiune. 

Dar, la rece, a fost o simplă greșeală tehnică, una care i se poate întâmpla oricui, nu sunt prea multe de comentat. Acum, Radu trebuie să fie calm și să încearcă să folosească această eroare drept o oportunitate pentru îmbunătățire. Nu aș face o dramă din asta, rămâne doar o simplă eroare tehnică a lui Radu care i se poate întâmpla oricui. Nu cred că antrenorul sau conducerea ar trebui să își schimbe opiniile legate de Radu bazându-se pe eroarea de ieri, ar fi absurd. 

E logic acum că toată lumea îl arată cu degetul, dar Radu trebuie să știe cum să reacționeze acum. Apoi, să spui că Inter poate pierde titlul din cauza gafei lui Radu este prea mult, e greșit, e un nonsens. Scudetto se câștigă în 38 de etape, Inter a mai pierdut puncte și cu alte ocazii. 

I se pune pe umeri prea ușor această responsabilitate lui Radu. Inter a avut probleme în meciul cu Bologna și înainte să greșească el. Episodul respectiv a fost doar lovitura finală, însă Inter ar fi putut să își asigure victoria înainte”, a declarat Luca Castellazzi potrivit gazetta.it.

36 de meciuria jucat Castellazzi penru Inter în perioada 2010-2014, câștigând Cupa, Supercupa Italiei și Campionatul Mondial al Cluburilor

VIDEO cu gafa lui Ionuț Radu

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Răsturnare de situație în cazul lui Mbappe! Cu cine ar semna de fapt: „Sunt 100% sigur”
PSG
Răsturnare de situație în cazul lui Mbappe! Cu cine ar semna de fapt: „Sunt 100% sigur”
Ronaldo și De Gea au ținut campioana Europei în șah, dar United își ia adio de la Liga Campionilor
United - Chelsea 1-1
Ronaldo și De Gea au ținut campioana Europei în șah, dar United își ia adio de la Liga Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bulldo8
bulldo8  •  29 Aprilie 2022, 10:02

E ca si cum s-ar concura la stafeta pe echipe si la ultima schimbare aproape de finish ar iesi unul in fata propriului coechipier si i-ar pune piedica pierzand cursa. Nu e vina lui la faza aia, e vina lui ca s-a apucat de fotbal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează