INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Mafalda Piți dă din casă: "Știam de 3 luni că mă voi întoarce" » New entry în stafful său! Un fost antrenor principal din Liga 1 îi va fi secund

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2015 17:37

Victor Pițurcă se bucură de faptul că a revenit la Al Ittihad și spune că știa că se va întoarce în Arabia Saudită de 3 luni. Fostul selecționer l-a luat și pe Eugen Trică în staff, care îi va fi secund. 

"Luni plec, nu ajung la meciul cu Al Nasr, apoi preiau eu echipa. Am urmărit toate meciurile care s-au jucat în Arabia Saudită. Știam că la un moment dat mă voi reîntoarce acolo. Cam de vreo 3 luni știam că o să revin.

Muntari nu a fost adus de Boloni, ci de club. E un nume mare, eu trebuie să îi văd la lucru și apoi voi decide dacă Ittihad se va despărți de vreun jucător. Acum nu se pune problema să plece vreunul.

Deocamdată nu m-am gîndit să iau vreun român. Eu îl cunosc bine pe Tănase, chiar dacă nu sînt în asentimentul a multor oameni. E extrem de valoros. Dar sincer deocamdată nu se pune problema să aduc pe cineva.

Budescu nu este o țintă pentru mine. Dacă era așa, cu siguranță aș fi spus da, dar nu e. Îmi trebuie alt tip de jucători pentru fotbalul de acolo. E un fotbal dur în Arabia Saudită. Meciurile au un ritm alert. Budescu e un jucător plin de calități, dar nu e potrivit acolo.

Sînmărtean e la același nivel. Face totul pentru a rămîne titular. Efortul lui e dublu față de cel din România. Luptă mult! Mi-a plăcut cum a jucat la Ittihad. Azi e suspendat, nu va juca", a zis Victor Pițurcă la DolceSport. 

...ce staff va avea la Ittihad: "L-am cooptat și pe Trică în stafful meu. Am doi preparatori fizici. Vine și Iovan. Cam ăsta e stafful meu. Am fost deranjat de faptul că Iovan a rămas cu Răzvan Lucescu la națională atunci. L-am luat acum cu mine pentru că noi nu ne-am certat.

El e colegul meu, am obținut rezultate fantastice împreună. Cînd nu l-am luat cu mine, l-am rugat pe Mircea Sandu să îi dea loturile de juniori pe mînă. Sper să facem treabă împreună la Ittihad. Am fost surprins că echipele din Liga 1 nu s-au interesat de serviciile lui". 

...ce a contat pentru ca el să revină: "Suporterii au un cuvînt de spus acolo. Foarte greu. Ei mi-au dat multe mesaje să vin. Conducerea a venit de 4-5 ori să mă convingă, dar suporterii m-au convins să vin. Am meci în noaptea de anul nou. Cînd în România se desface șampania, acolo se va juca. Și în seara de Paște voi avea meci". 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
gilos
gilos  •  11 Decembrie 2015, 09:47

Totusi, Piturca este un antrenor bun, chiar daca prin felul sau dur si imbufnat de a fi nu este pe placul unora dintre noi. Ultimele calificari ale nationalei la un turneu final ii apartin lui Piti. Nea Puiu Iordanescu a reusit sa ajunga la liman cu nationala ( gafaind rau de tot pe final )tot gratie victoriilor si punctelor acumulate in perioada Piturca...

776360952467908
Filosica Filos  •  11 Decembrie 2015, 00:41

dar mare antrenor esti *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alenb
alenb  •  10 Decembrie 2015, 22:42

ireal.. stie cineva de ce arabii au venit de 5 ori dupa un antrenor pe care l-au dat afara de prost?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează