INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Mafia pariurilor a lovit la echipa unor români: „Nu ne băga să jucăm, apoi antrenorul a fost arestat pentru implicare în pariuri sportive!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 14:20 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 15:44

Laszlo Balint a jucat în carieră și la maghiarii de la Diosgyori, unde a trăit o perioadă destul de ciudată. Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, fostul antrenor al celor de la CSU Craiova a povestit episodul în care a fost implicat și actualul agent de jucători, Bogdan Apostu, fost atacant.

- În Ungaria ai jucat la Diosgyori.
- Acolo am trăit o perioadă destul de ciudată. Pentru că simțeam că pot să să ajute echipa. Era într-o situație destul de grea. Eram cu Bogdan Apostu.

- El era atacant.
- Fusese cu un sezon înainte al doilea golgeter al campionatului maghiar și nu ne băga să jucăm. Antrenorul venea cu aceeași replică la mine că sunt jucător de de talie europeană, ești de Champions League pentru că venisem de la Urziceni care participa în grupele Champions în acel moment, dar trebuie să fii mult mai bine pregătit. Și eu îi spuneam că-l pot ajuta 15-20 de minute. Ca să aflăm după aia, atât eu cât și Bogdan, la vreun an jumate după, că atât antrenorul cât și trei dintre dintre jucătorii de la momentul respectiv au fost arestați pentru implicare în pariuri sportive!

- D-asta nu jucai... 
- Era un antrenor maghiar și pentru mine a fost un șoc. Atunci am început să leg anumite anumite detalii. Meciurile se terminau 4-0, 5-0. Mă uitam de multe ori de pe bancă și-mi ziceam că nu se poate așa ceva, să să te prezinți în halul ăsta și să nu vrei să te ajuți de niște jucători care îți pot aduce un plus .

- La pariuri ai jucat vreodată?
- Nu. Nu este o preocupare de-a mea. Dacă am timp liber, cum ați spus și dumneavoastră, prefer să deschid o carte de specialitate sau să mă uit la un meci. Sunt atâtea lucruri prin care putem să ne dezvoltăm din punct de vedere profesional. Acest sindrom al pariurilor ce-ți poate aduce? Îți poate aduce bani, o satisfacție financiară.

Citește și alte articole:

Câți bani a primit Laszlo Balint ca să plece de la Craiova + mesaj pentru jucători: „Ar trebui să fie caterincă?”
PRIETENII LUI OVIDIU
Câți bani a primit Laszlo Balint ca să plece de la Craiova + mesaj pentru jucători: „Ar trebui să fie caterincă?”
„Ai antrena FCU Craiova?”. Răspunsul clar al lui Laszlo Balint: „Trebuie să discut foarte serios cu conducătorii clubului”
PRIETENII LUI OVIDIU
„Ai antrena FCU Craiova?”. Răspunsul clar al lui Laszlo Balint: „Trebuie să discut foarte serios cu conducătorii clubului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
costeltudor
costeltudor  •  31 August 2022, 22:08

Am mai spus , firmele de pariuri reprezintă GROPARUL sportului in general și a fotbalului in mod special !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează