INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Atacat de Șumudică, fostul antrenor de la Malatyaspor îi răspunde acid: „De ce ai mai venit în țara noastră? Ești amator?”

Marius Șumudică, antrenor Malatyaspor // foto: Facebook @ Yeni Malatyaspor Kulubu
Marius Șumudică, antrenor Malatyaspor // foto: Facebook @ Yeni Malatyaspor Kulubu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 februarie 2022 10:45 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2022 11:05

Irfan Buz (54 de ani), antrenor la Malatyaspor între martie și octombrie 2021, a reacționat după declarațiile recente ale lui Marius Șumudică (50), care s-a plâns de lotul avut la dispoziție și de pregătirea pe care fotbaliștii o făcuseră în vară.

Zilele trecute, într-un interviu acordat presei din Turcia, Marius Șumudică a afișat o figură posomorâtă și a declarat că a făcut „cea mai mare greșeală” a vieții sale atunci când a semnat cu Malatyaspor.

De altfel, din momentul în care a preluat echipa din Malatya, Șumudică s-a plâns în mod constant de calitatea jucătorilor și de ceea ce a lăsat în urmă fostul antrenor.

Deunăzi, antrenorul român a declarat că „nu știu cine a construit această echipă în vară” și că „nu mi-a venit să cred când am văzut lotul”. El a detaliat: „Când am vrut să schimb ceva la antrenament, jucătorii au venit la mine și mi-au spus că nu sunt pregătiți să facă un astfel de antrenament, pentru că nu au făcut nimic în vară”.

Șumudică vrea să plece de la Malatyaspor și să revină în România! » Are două variante în Liga 1
TURCIA
Șumudică vrea să plece de la Malatyaspor și să revină în România! » Are două variante în Liga 1

Fostul antrenor de la Malatyaspor: „Șumudică se plânge constant. De ce ai mai venit, ești amator?”

Chestionat despre afirmațiile lui Șumudică, Irfan Buz, fostul antrenor de la Malatyaspor, nu a avut milă de român.

„În Turcia ar trebui să vină antrenori străini de calitate. De exemplu, Montella (n.r. - Vicenzo), de la Adana Demirspor, are un anumit nivel. Apoi te uiți la Șumudică, care a preluat echipa după noi, și vezi că nu este antrenorul potrivit.

Prin ceea ce face și spune, calcă în picioare profilul de antrenor.

Șumudică vine în țara noastră, antrenează pentru 13 meciuri și zice în mod constant că «am făcut o greșeală». Atunci de ce ai venit în țara noastră? Ești amator? Ai venit aici să repari lucrurile!”, a spus Irfan Buz, potrivit Sabah.

Din octombrie, când a preluat-o pe Malatyaspor, Șumudică a câștigat doar 3 dintre cele 15 meciuri jucate. Echipa sa este ultima în Turcia, cu doar 16 puncte adunate în 22 de etape, 10 sub Giresunspor, formația de pe locul 16, primul care asigură salvarea.

Atacat de Șumudică, fostul antrenor de la Malatyaspor îi răspunde acid: „De ce ai mai venit în țara noastră? Ești amator?”
Irfan Buz, ex-antrenor Malatyaspor // foto: Imago Images

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Teribil! S-au topit mușchii lui Bale în 6 luni! Retragerea e aproape!

Două mari firme de echipament sportiv se bat pe Haaland! » Suma oferită e amețitoare!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
tristan
tristan  •  02 Februarie 2022, 13:09

Lasă că și Sumi era cândva pe locul 3-4 in Turcia..Antrenorii buni din Italia nu vin să antreneze in Turcia

Vezi toate comentariile (1)
Comentează