INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică ia o decizie inedită » Vrea să devină cetățean turc: „Da, e adevărat!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 18:41

Marius Șumudică (48 de ani) e pe cale să ia o decizie importantă, scrie presa din Turcia.

 Acesta vrea să devină cetățean turc, informația fiind confirmată de patronul lui Gaziantep, echipa pe care „Șumi” o antrenează din această vară.

„Da, da. Este adevărat! Va face demersurile în cel mai scurt timp”, a mărturisit Mehmet Büyükekşi, patronul celor de la Gaziantep, conform TV Telekom Sport.

„Campionatul Turciei este un campionat puternic, în care se joacă fotbal adevărat, unde vin 30-40.000 de spectatori şi unde simţi că eşti antrenor”, spunea Șumudică în luna octombrie. Acum, tehnicianul român de 48 de ani are șansa de a deveni și mai apropiat de țara unde activează în prezent. 

Marius Șumudică se află la cea de-a doua experiență din campionatul Turciei. A condus Kayserispor între 2017 și 2018, perioadă în care a fost apreciat de fani, iar acum o pregătește pe Gaziantep. 

Prietenii lui Ovidiu - Invitat: Marius Șumudică

Vezi și: 

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fuller
fuller  •  08 Decembrie 2019, 03:47

Nici o problema... pentru bani va deveni si musilman. Se pare ca rezoneaza mai bine cu societatea impusa de Erdogan acolo.

maccsero
maccsero  •  08 Decembrie 2019, 00:28

Dacă ies lovele Șumi se face și papuaș.

gicapuia
gicapuia  •  07 Decembrie 2019, 20:57

Unul dintre numerele de circ ale lui Sumudica.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează