INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică a ajuns la capătul puterilor! E amenințat de turci cu demiterea: „Avem nevoie de ajutor, nu mai strigați la mine și la președinte!”

Marius Șumudică / Sursă foto: Twitter@ Yeni Malatyaspor
Marius Șumudică / Sursă foto: Twitter@ Yeni Malatyaspor

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 februarie 2022 11:38 / Actualizat vineri, 04 februarie 2022 12:05

Marius Șumudică, antrenorul codașei Yeni Malatyaspor, i-a răspuns în presa din Turcia lui Adil Gevrek, bașkanul echipei, cel care ar fi luat deja decizia de a-l concedia pe tehnicianul în vârstă de 50 de ani.

Încolțit de Adil Gevrek, dar și de către suporterii echipei, Marius Șumudică a transmis public că Malatyaspor are nevoie de mai mult sprijin, inclusiv de natură financiară, pentru a se putea menține în prima ligă și din sezonul următor.

Marius Șumudică: „Avem nevoie de ajutor!”

„Nu am văzut vreun sprijin concret în afara celui primit din partea conducerii și a Consiliului de Administrație. Au venit o singură dată și ne-au dat o baclava. S-au gândit că totul e în regulă. Am lucrat la Gaziantep, Kayserispor, Rizespor și știu cum trebuie susținută echipa. 

Suntem un club din altă țară? Jucăm în altă ligă? Avem nevoie de ajutor! Când obținem rezultate proaste, ne cereți mie și președintelui să demisionăm! Cred că ar trebui să mergeți la primarul nostru pentru a-i spune să ne ajute! Nu strigați la mine și la președintele nostru, avem nevoie de ajutor! 

Fotbalul nu înseamnă nimic fără bani. Dacă nu ai bani, nu există fotbal! Dacă orașul Malatya nu ne ajută, e foarte greu să evităm retrogradarea. După aceea, nu veți mai vedea echipe precum Fenerbahce, Galatasaray și Beșiktaș în acest oraș”, e mesajul transmis de Șumudică, potrivit Ajansspor

Din octombrie, de când a preluat-o pe Malatyaspor, Șumudică a câștigat doar 3 dintre cele 15 meciuri disputate. Echipa lui este ultima în Turcia, cu doar 16 puncte adunate în 22 de etape, 10 sub Giresunspor, formația de pe locul 16, primul care asigură salvarea.

Șumudică decide în curând dacă pleacă de la Yeni Malatyaspor

Marius Șumudică, 50 de ani, e tot mai aproape să plece din Turcia, nemulțumit de situația de la Yeni Malatyaspor.

Așa cum GSP.ro a dezvăluit, clubul are restanțe financiare de 4 luni la jucători și de 3 luni la staff, iar situația este tot mai complicată.

Antrenorul a mărturisit că va lua o decizie finală după ce va discuta cu staff-ul său, dacă va pleca de la Yeni Malatyaspor.

VIDEO Marius Șumudică, iureș după înfrângerea cu Trabzon: „People, STOP! Please, STOP!”

Citește și alte știri de actualitate:

Ședință decisivă pentru Șumudică » Antrenorul confirmă GSP și a vorbit despre revenirea în Liga 1: „Voi lua decizia normală”

Scandal la Praga! Un jurnalist ceh atacă: „Stanciu e un mercenar” » Replica acestuia: „Nu spuneți rahaturi doar pentru a spune ceva"

George Pușcaș surprinde, după transferul în Serie B: „Nu am văzut multe meciuri ale Pisei”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
paolo19
paolo19  •  04 Februarie 2022, 16:25

Antrenor din tagma și cu parcursul lui Rednic, Stoican, dați afara de peste tot și fără nici un viitor. Măcar asta mai dansesza din buric...

22cea
22cea  •  04 Februarie 2022, 14:30

Suna la 112 !

vasileroaita
vasileroaita  •  04 Februarie 2022, 13:06

Echipa lui Sumudica are nevoie de ajutor ... tip Gigi Becali?!? Arbitri, echipe-prietene, adversari cumparati...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează