INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Ședință decisivă pentru Șumudică » Antrenorul confirmă GSP și a vorbit despre revenirea în Liga 1: „Voi lua decizia normală”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 februarie 2022 16:48 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 17:26

Marius Șumudică, 50 de ani, e tot mai aproape să plece din Turcia, nemulțumit de situația de la Yeni Malatyaspor. 

Așa cum GSP.ro a dezvăluit, clubul are restanțe financiare de 4 luni la jucători și de 3 luni la staff, iar situația este tot mai complicată.

Atacat de Șumudică, fostul antrenor de la Malatyaspor îi răspunde acid: „De ce ai mai venit în țara noastră? Ești amator?”
TURCIA
Atacat de Șumudică, fostul antrenor de la Malatyaspor îi răspunde acid: „De ce ai mai venit în țara noastră? Ești amator?”

Șumudică decide dacă pleacă de la Yeni Malatyaspor

Antrenorul a dezvăluit că va lua o decizie, după ce va discuta cu staff-ul său, dacă va pleca de la Yeni Malatyaspor.

„Am găsit aici o echipă debusolată. Am făcut o greșeală și am recunoscut. Am crezut că nu s-a pierdut entuziasmul de aici. Când am ajuns la Malatyaspor, am avut surprize neplăcute.

Jucătorii sunt neplătiți de patru luni, iar noi, cei din staff, suntem neplătiți de trei luni. N-am întâlnit niciodată așa ceva în Turcia. E criză, sunt probleme mari și e o situație ingrată.

Pot să îmi depun și eu memoriu. Da am zis că noi, cei din staff-ul tehnic, trebuie să fim ultimii, trebuie să fim cei care sting lumina. Am avut o discuție cu bașkanul și cu tot lotul și nu vedem vreo șansă de a fi plătite restanțele.  Avem 8 jucători cu memorii la FIFA.

Voi avea o ședință cu staff-ul și vom lua decizia normală. E greu să lucrezi într-o țară străină, neapărat din punct de vedere financiar. E greu să motivezi jucătorii.

Vreau să muncesc, nu îmi place să stau. Dacă mă întorc în România, voi accepta o ofertă de la o echipă la care să mi se garanteze că nu mă voi lovi de ce m-am lovit în trecut”, a spus Marius Șumudică la emisiunea „Liga DigiSport”.

Marius Șumudică, gata să plece de la Yeni Malatyaspor. Urmează Rapid / CSU Craiova?

Sursele Gazetei indică faptul că Șumudică ia în calcul să revină în Liga 1 la una dintre următoarele două echipe aflate în situații delicate:

  1. Rapid - clubul de suflet al lui Șumudică se luptă să prindă play-off-ul. Fără victorie de 4 etape în campionat, Mihai Iosif are poziția șubrezită, așa cum GSP a scris luni.
     
  2. CSU Craiova - dincolo de prietenia cu patronul Mihai Rotaru, CSU punctează și prin relația dintre Șumudică și Marian Copilu, noul președinte al oltenilor. Copilu, conducătorul care l-a adus pe Șumudică și la CFR Cluj, a fost impus de antrenor la negocieri și în toamnă, când FCU Craiova l-a ofertat. Și ei în cursă pentru play-off, elevii lui Reghecampf au obținut un singur succes în precedentele 9 runde!

Yeni Malatyaspor, ultima în Turcia

După 22 de meciuri, cu unul mai puțin decât rivalele sale, Yeni Malatyaspor e ultima în Turcia. Trupa lui Șumudică are 16 puncte, fiind la 10 puncte de primul loc care asigură menținerea în prima ligă.

9 înfrângeriare Șumudică la Malatya în 15 meciuri (3 victorii, 3 egaluri). A fost eliminat și din Cupă

VIDEO Dezvăluiri savuroase din relația Daniel Florea - Marius Șumudică

Citește și: 

Liga 1 are doi campioni: Toni Petrea și Marius Șumudică » De când a fost angajat, antrenorul de la FCSB e peste CFR Cluj și Dan Petrescu!

Dinamo, aproape de un amical cu Real Madrid Castilla » Planul anunțat de DDB Spania: „Am depus o muncă de 5 săptămâni. Avem acordul lor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
983732924972315
Soos Vilmos  •  03 Februarie 2022, 22:31

Sumumica e gata sa primeasca un"picior" in dos de la turci.

babin
babin  •  03 Februarie 2022, 20:42

***' e cel mai mare fan al mascariciului asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

titiduru22
titiduru22  •  03 Februarie 2022, 18:10

Nici macar rapidistii nu-l vor pe clovnul asta .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează