FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Șumudică negociază cu FCU Craiova: „Vreau să vorbesc cu Mititelu senior!” » Condiția antrenorului

Marius Șumudică, 50 de ani, confirmă negocierile cu FCU Craiova, echipă rămasă fără antrenor după despărțirea de Adrian Mutu.
Marius Șumudică, 50 de ani, confirmă negocierile cu FCU Craiova, echipă rămasă fără antrenor după despărțirea de Adrian Mutu.

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 17:15 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 17:23

Marius Șumudică, 50 de ani, confirmă negocierile cu FCU Craiova, echipă rămasă fără antrenor după despărțirea de Adrian Mutu. 

„E greu să vin, depinde de mai multe lucruri. Este bine din punctul de vedere al infrastructurii de la Craiova și din punct de vedere financiar, anume că salariile și primele sunt plătite la zi, ceea ce îți oferă o stabilitate de a munci, plus acea bază de pregătire care este una extraordinară. Dar e distanță mare!

Sunt foarte multe lucruri de discutat, nu pot să vă dau un răspuns acum. Am vorbit deja, există posibilitatea. Ei își doresc foarte mult, am vorbit cu Adi Mititelu. Există posibilitatea să găsim o soluție să discut și cu tatăl său. Nu depinde numai de dorința mea sau a lor, în momentul de față sunt mai multe lucruri și trebuie să suflu și în iaurt înainte să iau o decizie fiindcă am avut de suferit și mi-a fost de ajuns. 

Mi-am dorit foarte mult să revin în țară, am mers la echipa campioană și ați văzut ce mi s-a întâmplat”, a declarat Șumudică în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Marius Șumudică îl vrea pe Marian Copilu la FCU Craiova: „Am văzut cât de profesionist e”

Șumudică își dorește să colaboreze în Bănie cu Marian Copilu, fostul președinte al CFR-ului care a plecat odată cu el din Gruia.

Din informațiile Gazetei, Marcel Pușcaș, directorul general al oltenilor, e pe făraș. Oficialul care a girat pentru transferurile din vară ar putea fi înlocuit de Copilu.

Una dintre condițiile mele ar fi să continui munca alături de Marian Copilu. Este un om care mi-a redat încrederea, am văzut cât de profesionist este. E una dintre condițiile pentru a merge la Craiova e să mă duc în echipă cu Marian Copilu. 

Din câte știu, și domnul Mititelu își dorește foarte mult să-l aducă președinte. Sper să existe o discuție între Marian și domnul Mititelu și vom vedea, veți afla mai multe”, a mai spus Șumudică.

Șumudică negociază cu FCU Craiova: „Vreau să vorbesc cu Mititelu senior!” » Condiția antrenorului
Marian Copilu

Mai sunt în discuții, sunt pe lista scurtă la o echipă din Turcia, de primă ligă
Marius Șumudică

FCU Craiova caută antrenor

Din informațiile GSP.RO, Eugen Neagoe (54 de ani), ultima dată „principal” la Astra, și Leo Grozavu (54) sunt și ei pe lista oltenilor. Grozavu s-a despărțit oficial de Sepsi OSK în urmă cu 3 zile, din cauza rezultatelor sub așteptări din acest început de sezon.

Eugen Neagoe este liber de contract din mai 2021, când Astra a renunțat la serviciile sale. Neagoe i-a pregătit pe giurgiuveni timp de 32 de meciuri sezonul trecut, în care a obținut 13 victorii și 12 egaluri, fiind învins de 7 ori.

Citește mai multe știri despre FCU Craiova:

„Curățat” de fundașii centrali » Cum a pierdut Adrian Mutu un număr important de puncte la Craiova

Sancțiuni după derby-ul din Craiova! 7 suporteri au fost amendați și interziși pe stadion

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
875360749272795
Costi Corabu  •  05 Octombrie 2021, 15:54

Ar trebui sa faci repede o infractiune, daca vrei sa vorbesti cu "al batran"

radufl
radufl  •  05 Octombrie 2021, 13:31

Atâtea discuții și aiureli... se știe noul antrenor, demult: Nicolo Napoli. Sau poate se bagă ăla micu', că tot rimează cu Zicu.

paolo14
paolo14  •  05 Octombrie 2021, 10:30

Du-te si vorbeste cu el, poate ramai acolo o vreme, mai schimbați și voi niște păreri...

Vezi toate comentariile (48)
Comentează