INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică, prima reacție după incidentul cu patronul adversarei: „Era un cadou”

Marius Șumudică, alături de șefii lui Gaziantep // FOTO: Facebook.com/gaziantepfk/
Marius Șumudică, alături de șefii lui Gaziantep // FOTO: Facebook.com/gaziantepfk/

Articol de - Publicat sambata, 04 iulie 2020 11:40 / Actualizat sambata, 04 iulie 2020 12:01

După ce s-a bucurat zgomotos în fața tribunei oficiale, președintele lui Denizli aruncând spre el cu o sticlă de apă, Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, a regretat: „Era un cadou pentru președintele nostru. Dacă am ofensat alți oameni, le spun că îmi pare rău”.

Sfârșitul meciului de la Denizli a fost tensionat la maximum. După prima victorie de la reluarea campionatului a lui Gaziantep, Marius Șumudică și-a manifestat zgomotos bucuria chiar în fața tribunei oficiale.

Fundașul lui Denizli a sărit la bătaie

I-a înfuriat pe adversari cu gesturile sale. Președintele rivalilor, Ali Çetin, a aruncat cu o sticlă de apă pe teren, iar fundașul central Mustafa Yumlu s-a îndreptat amenințător spre antrenorul oaspeților, fiind oprit de coechipieri.

„Iubesc acest loc"

La primul interviu acordat presei locale după partidă, la zona mixtă, Șumudică a spus că îi pare rău. 

Ceea ce am făcut a fost o dedicație pentru președintele nostru, Mehmet Büyükekşi. A fost un cadou pentru el, vine după o operație dificilă", a declarat tehnicianul. „Dacă am ofensat alți oameni, le cer scuze. Iubesc atât de mult acest loc. Vreau să muncesc mulți ani în Turcia. Vreau să am pașaport turcesc".

„Suntem formația care nu a pierdut după pandemie"

La conferință, a vorbit fix două minute, doar despre joc și echipa sa, fără a se mai referi la incidentul de la finalul întâlnirii. „Am demonstat că suntem puternici și ne-am asigurat 99 la sută că vom continua în prima ligă", a spus Șumudică, accentuând: „Suntem formația care nu a pierdut după pandemie. Mai avem patru meciuri și vrem maximum de puncte. Cu Șumudică, Gaziantep joacă totul pe teren. Trebuie să învingem ca să câștigăm bani. Bani pentru bugetul clubului".

3 egaluriși o victorie are Gaziantep după reluarea campionatului: 1-1 cu Ankaragücü, 3-3 cu Galatasaray, 1-1 cu Antalyspor și 1-0 cu Denizlispor

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Românul eliminat chiar la debutul pentru „tricolori” a înscris primul lui gol în campionat

Mirel Rădoi dezvăluie ce plan are Inter cu Ionuț Radu: „Patronul i-a spus lui Olăroiu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
raul4steaua
raul4steaua  •  04 Iulie 2020, 12:40

O sa-si schimbe numele in Mustafa Sumudica

115486966066476
Edi Girnita  •  04 Iulie 2020, 12:11

Ninele,mai fa tu pe șmecherul prin Turcia că, ferească Dumnezeu, ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează