INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZENIT ST. PETERSBURG

Mircea Lucescu a cucerit Rusia! "Il Luce", lăudat de unul dintre jucătorii săi: "E imposibil să cunoști fotbalul mai bine decât el"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 17:11

Mircea Lucescu (71 de ani) e de 9 luni la Zenit St. Petersburg, însă a reușit să câștige deja Supercupa Rusiei. Rezultatele sale în antrenorat l-au făcut pe unul dintre elevii săi să-l elogieze într-un interviu pentru Radio Zenit.

Aleksandr Kerjakov, 34 de ani, l-a lăudat pe antrenorul său de la Zenit și a spus despre acesta că "e imposibil să cunoşti mai bine fotbalul decât îl cunoaşte Lucescu".

"Este un om experimentat, riguros şi uneori impulsiv. Este un antrenor profesionist. După părerea mea, e imposibil să cunoşti mai bine fotbalul decât îl cunoaşte Lucescu. E antrenor de 40 de ani şi nu s-a culcat niciodată pe lauri.

Mircea continuă să înveţe. Fotbalul nu e un joc atât de greu, dar Mister Lucescu găseşte mereu noi provocări. Poate să intre pe teren şi să dea o pasă, e uimitor", a spus Kerjakov.

Kerjakov a sesizat o diferență între antrenamentele predecesorului lui Lucescu, Andre Villas-Boas, și antrenorul român: "Probabil, Andre Villas-Boas a fost mai puţin atent la condiţia fizică decât oricare alt antrenor al lui Zenit.

Mister Lucescu combină exerciţiile de la antrenament, tehnica şi tactica. De aceea, antrenamentele durează uneori 45 de minute, în loc de o oră şi jumătate, cum era prevăzut".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  14 Februarie 2017, 20:04

Luce a cucerit Rusia de pe locu 2 !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează