INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu, înjurat de fanii lui Dinamo Kiev, care au protestat cu torțe » Declarația antrenorului: „Rămân!”

Mircea Lucescu, înjurat de fanii lui Dinamo Kiev +17   FOTO
Mircea Lucescu, înjurat de fanii lui Dinamo Kiev

Articol de , - Publicat marti, 28 iulie 2020 10:34 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 22:57

Mircea Lucescu a mers la Kiev, unde a avut discuții decisive cu patronul lui Dinamo, Igor Surkis, și a revenit asupra deciziei de a demisiona.

UPDATE, ORA 20:15 Un grup de ultrași ai lui Dinamo Kiev au venit la stadion, după meciul de la U19, și l-au înjurat pe Mircea Lucescu, prezent la partidă: „Pleacă în ... de aici!”

Ei l-au așteptat cu torțe la finalul meciului, scandând în continuare împotriva antrenorului român:

UPDATE, ORA 17:50 Site-ul ua.tribuna.com anunță că antrenorul român mai trebuie doar să semneze contractul cu Dinamo Kiev. El s-a înțeles verbal cu patronul Igor Surkis și a revenit astfel asupra deciziei de a demisiona.

"Rămân! M-au primit foarte bine la club, am fost emoționat, am decis să respect înțelegerea inițială cu președintele Surkis. Sunt însă conștient că mă așteaptă o misiune foarte dificilă, pentru că până la 22 august, când începem campionatul, trebuie să studiez și să formez echipa"
Mircea Lucescu, într-o declarație dată în exclusivitate directorului GSP, Ovidiu Ioanițoaia

Conferința de prezentare va fi joi. La Dinamo, „Il Luce” va fi ajutat de doi foști jucători de la Dinamo Kiev, Gusev și Vukojević, care îi vor fi secunzi.

Lucescu a asistat azi la meciul U19 al celor de la Dinamo Kiev. El s-a oprit înainte de meci pentru a depune flori la statuia fostului manager ucrainean Valeri Lobanovski, decedat în 2002.

Mircea Lucescu, înjurat de fanii lui Dinamo Kiev, care au protestat cu torțe » Declarația antrenorului: „Rămân!”
Mircea Lucescu, înjurat de fanii lui Dinamo Kiev, care au protestat cu torțe » Declarația antrenorului: „Rămân!”

ȘTIREA INIȚIALĂ: 

Mircea Lucescu (75 de ani) a plecat în această dimineață spre Ucraina pentru a purta o nouă rundă de discuții cu Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev. 

Deși a anunțat că nu mai vrea să o preia pe Dinamo Kiev, din cauza protestelor fanilor, antrenorul a plecat până la urmă în Kiev pentru a discuta din nou cu patronul Igor Surkis. Finanțatorul lui Dinamo nu vrea că Lucescu să cedeze și face tot posibilul ca românul să accepte propunerea sa. 

Cei doi vor avea mai multe discuții despre problemele întâmpinate de român până acum. La plecarea din București, Mircea Lucescu a refuzat să discute cu presa. „Nu vă pot face nicio declarație”, a spus Il Luce, potrivit digisport.ro.

Mircea Lucescu amenințat cu ștreangul 

Mircea Lucescu a fost inamicul numărul 1 al fanilor lui Dinamo Kiev. Cât timp a stat pe banca rivalei Șahtior, antrenorul român a cucerit 22 de trofee, dominând total competiția internă. De-a lungul anilor, „Il Luce” a avut mai multe momente tensionate cu formația din Capitală, iar ultrașii nu au uitat.

Imediat după numirea la Kiev, pe una dintre cele mai populare pagini de suporteri ai lui Dinamo Kiev au apărut două mesaje amenințătoare, reprobabile. În prima postare, antrenorul român apare în fața eșadofului, cu mesajul „Capus sus, Mister!”. 

FOTO. Imagini cu Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

+13 FOTO

VIDEO. Mircea Lucescu: „Am inventat un mod aparte de a antrena! Asta trebuie să faci pentru performanță și rezultate!"

Citește mai multe știri despre situația de la Dinamo Kiev: 

Mircea Lucescu, sabotat! Ce i-au făcut șefii lui Șahtior după ce a semnat cu Dinamo Kiev

Opinie vehementă din Ucraina: „Cum îl va privi în ochi Lucescu pe Ahmetov?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
dybala21
dybala21  •  29 Iulie 2020, 10:05
Postat de knattspyrnufelag_elfsborg_etc pe 28 Iulie 2020, 20:50

FAMILIA ASTA IE FARA RUSINE BA DACA NU TE VRIA AIA TOT TE BAGI ALA MICU IE PERDUT CU CAMILA PRIN DESERT ALEEEEEEEEEE ALEEEEEEEEEE ALEEEEEEEEEEEE

ale, ale, repede pune mana pe un abecedar.

972520872778599
Carlos Mendoza  •  29 Iulie 2020, 08:13

Penibil. Si vatmanul unde e?

hashtag_truth
hashtag_truth  •  29 Iulie 2020, 05:09

Pai...simplu....Surkis a asteptat...si a asteptat....sa castige si el ceva....nu de alta, dar Ahmetov era plictisit deja... pai.... si acum castiga. :)))))) L-a furat de la Sahtior pe ...tradator ...nu???? Da stai ca vin si rezultatele ....

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close