INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO KIEV

Mircea Lucescu, sabotat! Ce i-au făcut șefii lui Șahtior după ce a semnat cu Dinamo Kiev

Mircea Lucescu // FOTO: Guliver/GettyImages +17   FOTO
Mircea Lucescu // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 09:37 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 09:58

Mircea Lucescu (75 de ani) este în mijlocul unei situații complicate la Dinamo Kiev. Șahtior, fosta sa echipă, a reușit să-l convingă pe Alexandru Spiridon, cel care urma să îi fie antrenor secund, să nu mai semneze cu rivala din Ucraina.

Antrenorul român a anunțat că demisionează de la Dinamo Kiev, la doar patru zile de la semnarea contractului, dar patronul Igor Surkis nu renunță la el. Omul de afaceri va încerca să-l convingă pe Lucescu să îi ignore pe fanii care-l contestă și să rămână la Kiev. 

Dacă va continua, Lucescu va avea o nouă problemă. Alexandru Spiridon, omul de încredere al lui Mircea Lucescu și cel care a lucrat cu el la Șahtior, urma să îi fie „secund” la Kiev, însă a renunțat la post.  Spiridon ar fi fost sunat de președintele lui Șahtior, Sergey Palkin, și rugat să nu semneze cu rivala Dinamo (60 de ani), anunță ziare.com.

Astfel, dacă va continua la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu va fi ajutat de Diego Longo, cel care a fost secundul lui Răzvan Lucescu, și de Emil Caras, potrivit digisport.ro.

FOTO. Imagini cu Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

+13 FOTO

VIDEO. Mircea Lucescu: „Am inventat un mod aparte de a antrena! Asta trebuie să faci pentru performanță și rezultate!"

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ilie Dumitrescu, despre decizia lui Mircea Lucescu: „M-a surprins! Are nevoie de altceva”

Răzvan Raț, șocat de decizia lui Mircea Lucescu de a pleca de la Dinamo Kiev: „E, pe naiba!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
115486966066476
Edi Girnita  •  28 Iulie 2020, 20:36

Nu-l înțeleg pe Lucescu! Ce-i mai trebuie la vârsta asta? Bani,glorie,renume, nu înțeleg! Alții nu știu să stea mai aproape de nepoți sau strănepoți iar Lucescu nu știe cum să mai facă bani! Lăcomie sau prostie?

persanu
persanu  •  28 Iulie 2020, 13:04
Postat de steauaeuna pe 28 Iulie 2020, 11:19

Aici se vorbeste despre cu totul atceva dar daca ti neaparat:STEAUA E DOAR UNA deci STEAUA E FCSB. Cu tot respetul...

Bai omule, ești penibil, cum sa fie FCSB tot Steaua???? Explica cum, pe ce te bazezi când spui asta? Steaua a preluat-o Păunescu care ia dat-o lui Becali în concesiune pe 15 ani, aia a fost Steaua a lu Becali. În contract scria ca trebuie sa plătească datoriile, sa investească în jucători și sa nu retrogradeze și sa se folosească de baza sportivă contracost. După 15 ani Becali a pierdut clubul a trecut-o pe alta societate și trebuia sa piardă și locul din liga 1 în mod normal. Deci Fcsb doar după scris negru pe alb, azi nu mai este Steaua nici măcar continuatoare, nimic. Fcsb e fcsb. După mintea ta poți sa zici ca e Barcelona. Dar nu ai nici un argument solid, înțelegi, doar dorința pentru ca acolo a investit și pentru ca te uiți la meciuri. Și eu sunt fan Steaua dar nu pot susține ca Fcsb e Steaua ca nu exista argument, pune mana și citește contractul. Dacă fcsb era steaua stai liniștit ca ciobanul se ducea la tas și câștigă fără probleme, sa dus el împotriva finului la tas când a terminat la egalitate cu viitorul, dar acum nu se duce pentru ca are doar de pierdut... Știe clar asta...

antisistem2
antisistem2  •  28 Iulie 2020, 12:28

Lucescu nu s-a dus la Kiev pentru bani, ci pentru ca ii place prea mult fotbalul si nu poate sta departe de fenomen. Totusi, cred ca a gresit mergand acolo, avand in vedere trecutul sau la Shaktior.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează