INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DINAMO KIEV

Ilie Dumitrescu, despre decizia lui Mircea Lucescu: „M-a surprins! Are nevoie de altceva”

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 23:34 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 23:46

Fostul internațional Ilie Dumitrescu (51 de ani) s-a arătat surprins de decizia lui Mircea Lucescu (74), care s-a hotărât să demisioneze de la Dinamo Kiev.

Lui Mircea Lucescu îi este dor de fotbal, nu a revenit pentru bani. Se aștepta să fie primit bine de fani, dar se pare că suporterii au fost destul de vehemenți. A zic că, în loc să intre într-o dispută cu fanii, mai bine cedează. Și a cedat.

Îmi pare rău, eu am fost surprins de decizia dânsului, îmi doream să reintre în acțiune. Mircea Lucescu este la un nivel foarte înalt, are nevoie de un alt tratament. Nici nu a început campionatul, nu a început activitatea la club, și a apărut deja tratamentul acesta”, a declarat Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Fanii lui Dinamo Kiev continuă războiul cu Mircea Lucescu: „Nu vei putea lucra în condiții normale aici!” » I-au amintit de accidentul cu tramvaiul

Mircea Lucescu: „Nu pot să accept ca propriii fani să acționeze împotriva intereselor clubului”

Directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, a aflat în exclusivitate că Mircea Lucescu nu-și mai dorește s-o antreneze pe Dinamo Kiev, din cauza reacțiilor vehemente ale fanilor din ultimele zile.

Cu părere de rău am hotărât să renunț la posibila colaborare cu Dinamo Kiev.

Mulțumesc familiei Surkis pentru încrederea acordată și invitația făcută, dar îmi este imposibil să pot activa într-o atmosferă de ostilitate venită mai ales din partea acelei grupări de suporteri Ultras, de a cărei susținere echipa are atâta nevoie în momentele de încleștare sportivă.

N-am fost niciodată un laș, am acceptat provocările sportive, dovadă trecerea de la Galatasaray la Beșiktaș sau de la Dinamo București la Rapid București, cu suporteri într-o mare rivalitate, dar corecți, care m-au primit cu speranță și cu brațele deschise și cu care am reușit cucerirea titlurilor din țările respective.

Nu pot să accept ca propriii fani să acționeze împotriva intereselor clubului. Cred că era momentul să se producă o schimbare care să provoace emulație, entuziasm, motivație și care să readucă echipa la nivelul la care tradiția și istoria acestui club îi dau dreptul.

Venirea mea la Dinamo Kiev n-are nici o legătură cu valoarea contractului, banii au fost ultima mea preocupare.

Îmi doream să mă întorc în fotbal, în Ucraina, unde am cunoscut atâtea satisfacții, să intru din nou în atmosfera aceea atât de palpitantă și plină de neprevăzut care este fotbalul. O făceam cu entuziasm, cu deplină încredere în potențialul tinerilor jucători ucraineni, mulți dintre ei componenți ai selecționatelor naționale.

Îmi doream o competiție așa cum a fost cu ani în urmă, care să electrizeze tribunele. Ucraina merita asta.

MIRCEA LUCESCU

Ucrainenii încearcă să-l facă pe Mircea Lucescu să se răzgândească » Patronul Igor Surkis: „Mâine va veni cu avionul la noi”

Mircea Lucescu, amenințat cu ștreangul 

Mircea Lucescu a fost inamicul numărul 1 al fanilor lui Dinamo Kiev. Cât timp a stat pe banca rivalei Shakhtar, antrenorul român a cucerit 22 de trofee, dominând total competiția internă. De-a lungul anilor, „Il Luce” a avut mai multe momente tensionate cu formația din Capitală, iar ultrașii nu au uitat.

Imediat după numirea sa la Kiev, pe una dintre cele mai populare pagini de suporteri ai lui Dinamo Kiev au apărut două mesaje amenințătoare, reprobabile. În prima postare, antrenorul român apare în fața eșadofului, cu mesajul „Capus sus, Mister!”. Imaginile sunt aici. 

VIDEO Ilie Dumitrescu și-a pus viața pe tavă: „Asta-mi place să beau cel mai mult”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Marius Șumudică, episod dureros la propriu în Turcia: „Mi-au dat lacrimile! A scos pistolul și m-a întrebat cine mi-a făcut rău”

N-au mai ținut cont de nimic! Maurizio Sarri a primit țigara de la un jucător, la interviuri: „O meriți!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
morzadobflicster
morzadobflicster  •  28 Iulie 2020, 09:02
Postat de Daniel Irimescu pe 28 Iulie 2020, 01:16

Nentu mitcea are aproape 80 de ani. In curind ii cad dintii

Tu nici pina la 180 de ani nu o sa realizezi macar a milioana parte din ce a realizat nentu Mircea..

undergrant
undergrant  •  28 Iulie 2020, 08:42
Postat de Daniel Irimescu pe 28 Iulie 2020, 01:16

Nentu mitcea are aproape 80 de ani. In curind ii cad dintii

Mircea Lucescu ar fi extrem de afectat să afle părerea ta, un guru al postacilor "abroad"...

morzadobflicster
morzadobflicster  •  28 Iulie 2020, 07:07
Postat de hashtag_truth pe 28 Iulie 2020, 03:35

Eu am auzit ,"pe surse", ca Newcastle ar fi in pole-position , dar sanse mari au si Juve si PSG....,in fine, Barca si Real doar viseaza....:))))))))))

Eu am auzit ca il vrea nationala Argentinei, ca e ultima sansa pentru Messi sa castige un titlu, si numai Il Luce il poate ajuta.. Insa un cuvant greu are de spus si vechiul lui prieten, Pele, care l-ar vrea la nationala Cariocas.. In fine, vom vedea in curand unde ajunge.. Pina atunci insa, La Multi Ani pentru maine, nea Mircea!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează