INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu, apreciat de Igor Surkis: „Se văd cu ochiul liber cele trei săptămâni de când a venit la Kiev”

Mircea Lucescu // foto: Facebook @ FC Dynamo Kyiv
Mircea Lucescu // foto: Facebook @ FC Dynamo Kyiv

Articol de - Publicat sambata, 22 august 2020 10:11 / Actualizat sambata, 22 august 2020 10:23

Igor Surkis, președintele lui Dinamo Kiev, este mulțumit de debutul tehnicianului român, 4-1 ieri cu Olimpic Donețk: „Avem perspective să privim spre viitor cu optimism”.

Dinamo Kiev a făcut o repetiție generală reușită pentru Supercupa Ucrainei cu Șahtior, de marți, iar Igor Surkis s-a declarat mulțumit de debutul oficial al lui Mircea Lucescu. „Se vede și cu ochiul liber munca lui Mister din cele trei săptămâni la Dinamo Kiev. Având în vedere câți jucători ne-au lipsit, rezultatul și evoluția echipei ne dau încredere. 

N-am avut șapte titulari, dar sunt perspective să privim către viitor cu optimism. Sper că fiecare va înțelege modelul și structura jocului propus de Lucescu și vom construi un stil, pentru că avem puține meciuri în picioare”, a spus Igor Surkis.

Igor Surkis: „Controlul mingii și agresivitate”

„Lucescu a adus, în primul rând, controlul balonului, apoi agresivitate și văd că echipa are o mare dorință de a câștiga. Acesta e cel mai important lucru, la fel ca responsabilitatea rezultatului. Ca și-n cazul lui Lobanovski, criterul lui Lucescu e să învingi pe teren. Chiar dacă joci mai slab, dacă rezultatul e pozitiv rămâne pe tabelă. Și acum a venit după o prestație bună. 

Sigur că Mister va face comentarii la lecțiile teoretice după erorile detectate, dar mereu antrenorii sunt îngrijorați la debut. Echipa va crește de la meci la meci și va da satisfacție prin joc”, a adăugat președintele.

Mai multe știri despre stranieri:

Ianis Hagi, apărat de antrenorul Steven Gerrard: „Cel mai bun lucru de la pâinea feliată încoace!”

Răzvan Lucescu și Al Hilal, înfrângere în derby-ul etapei! Avansul s-a micșorat cu 4 etape rămase de jucat

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 August 2020, 16:19

Baftă, nea Mircea!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează