INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

VIDEO Secretul de titlu al lui Mircea Lucescu: „Nu mă deranjează, cât timp soarta campionatului era în joc” + antrenorul lui Șahtior, dezarmat

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2021 21:38 / Actualizat sambata, 17 aprilie 2021 22:20

Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu (75 de ani), a câștigat derby-ul cu Șahtior, scor 1-0. Mai are nevoie de 3 puncte în ultimele 4 runde, pentru a deveni matematic campioană în Ucraina.

Mircea Lucescu a depășit așteptările fanilor, nu al ultrașilor, lui Dinamo Kiev în primul an de mandat. E calificat în semifinalele Cupei, a ajuns până în optimile Europa League, dar cel mai important a adus titlul în Capitală. „Il Luce” a explicat motivele succesului.

Mircea Lucescu, primul titlu cu Dinamo Kiev

„Dacă Șahtior ar fi câștigat astăzi, situația ar fi fost tare complicată, mai ales când ne uităm la adversarii pe care îi mai avem de înfruntat. Din punct de vedere tactic a fost o dispută egală. Noi am fost foarte organizați în defensivă, le-am blocat toate culoarele. Cred că nu le-am permis vreo șansă reală de gol. 

Meciul nu a fost spectaculos. Nu mă deranjează, cât timp soarta campionatului era în joc. Titlul e câștigat de modul în care te aperi. Nu îmi place când echipa greșește, fie ele și greșeli individuale”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit Football.ua.

Cred că s-a terminat pentru noi. A fost un joc de șah, foarte tactic, exact pe placul lui Dinamo. Nu am reușit nicio centrare, era imposibil să îi desfacem.
- Luis Castro, antrenor Șahtior

8 titluriare Mircea Lucescu în Ucraina, toate cu Șahtior

VIDEO Rezumatul meciului Șahtior - Dinamo Kiev

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Cutremur la Bayern! Flick a confirmat: „Le-am spus băieților azi că vreau să plec la sfârșitul sezonului”

Ronald Koeman, enervat de jurnaliști înainte de Bilbao-Barcelona: „Voi mă întrebați despre asta?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
kyil
kyil  •  18 Aprilie 2021, 00:13

Respect il luce. Chiar daca il mai asociez cu tramvaile si vatmanii,e clar ca e un super manager. Ieri Bratone si echipa de pariuri de mega ocazie ,nu i dadeau vreo sansa.psf 1 auzi...felul in care i pune pe teren in aparare face diferenta. In Ucraina e legenda,in Turcia la fel. La noi ce sa mai zic. A antrenat marele Inter cu Djorkaeff,Zamorano,Simeone, parca si Ronaldo si a plecat injust dupa un conflict cu o specie inevoluata de ma.imu.ta. a promovat o pe Brescia. O cariera incredibila,felicitari lui. Acu nah ,au mai fost si episoade skonto, poli, *** ,accidente . Dsr in rest jos palaria.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează