INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ŞAHTIOR

Mircea Lucescu explică de ce Raţ nu mai e titular la Şahtior: "Răzvan nu-i Messi"

Razvan Rat, Mircea Lucescu, Sahtior
Razvan Rat, Mircea Lucescu, Sahtior

Articol de - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

Răzvan Raţ n-a prins nici măcar lotul deplasat pentru partida de sîmbătă, 2-0, la Zaporoje.

"Rămîi acasă, nu mai ai loc în avion", i-a transmis Il Luce fundaşului român. "Am fost surprins! N-am primit nici o explicaţie. Probabil voi sta în tribună şi miercuri, cu Dinamo Kiev", a replicat "tricolorul" de 28 de ani.

Mircea Lucescu: "Nu trebuie să-i dau nici o explicaţie! Ce e Maradona sau Messi? E un jucător normal! El nu ştie de ce nu mai joacă? Nu ştie că şi-a pierdut locul după ce a lăsat echipa în 10, la Lvov, pentru un gest nesportiv, şi am cîştigat fără el cu 2-0? A fost suspendat două etape. În locul lui a jucat foarte bine Kobin, fundaş dreapta în naţionala Ucrainei, iar echipa a cîştigat. Ce rost are să schimb? Raţ îşi aşteaptă rîndul!".

Il Luce aşteaptă încrezător derby-ul cu Dinamo Kiev de miercuri, care îi poate aduce al patrulea titlu de campion al Ucrainei: "Ne gîndim doar la victorie. La egal sentinţa s-ar amîna pentru duminică, iar dacă pierdem mai avem şansa barajului, pe 19 mai".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează