INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Mircea Lucescu, la un pas de Beșiktaș! Ce mesaj le-ar fi transmis șefilor echipei

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 20:09

Mircea Lucescu, 73 de ani, ar fi favorit pentru postul de antrenor al lui Beşiktaş, echipă pe care a mai pregătit-o în perioada 2002-2004.

Mircea Lucescu, fostul selecționer al Turciei, le-ar fi zis celor din conducerea „vulturilor" că e pregătit să revină la vară înlocuindu-l pe Şenol Guneş.

„Beşiktaş va avea în sezonul viitor un buget redus, de 30 de milioane de euro, ceea ce nu reprezintă însă o problemă pentru Lucescu”, scriu turcii, adăugând că tehnicianul român ar accepta un salariu mai mic decât cele 2,5 milioane de la reprezentativa Semilunii.

Il Luce a cucerit titlul cu Beşiktaş, în 2003, un an cu un singur eșec și cu 85 de puncte, record în Süper Lig. Acesta a mai antrenat la Corvinul, naționala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Șahtior și Zenit.

Vezi și:

VIDEO Conflict grav între un român de la Șahtior și o legendă din Ucraina: „Caracter zero, mi-a băgat ambele picioare în ghips! Ne-am bătut în poartă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ares2024
ares2024  •  06 Aprilie 2019, 10:13

Ahtiat după .....NON-performanța !!!!

fibra
fibra  •  06 Aprilie 2019, 09:27

Un om cat de cat realist daca nu intelept,stie cand a venit momentul retragerii. Altii,nu-si dau seama ca se fac de ras.

alexandru.popescu
alexandru.popescu  •  05 Aprilie 2019, 20:51

Turcii vor sa-si ingroape fotbalul de tot

Vezi toate comentariile (3)
Comentează