INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECIZIE

Mircea Rednic vine cu un scenariu-șoc! De ce ar fi fost îndepărtați Stanciu și Chipciu de la Anderlecht

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2018 21:51

Mircea Rednic se află cu Al Faisaly într-un cantonament în România și a vorbit despre plecările lui Nicolae Stanciu și Alexandru Chipciu la Sparta Praga, de la Anderlecht. 

Tehnicianul român crede că la mijloc stau alte lucruri decât evoluțiile celor doi în Belgia. 

"Cei de la Anderlecht, vă spun, cu răutate au făcut-o, așa s-au despărțit de ei. Chipciu şi Stanciu au demonstrat acolo. S-a luat campionatul cu ei, au fost jucători de bază. Să nu-mi spună mie că a venit un nou antrenor şi ei au uitat să joace.

Deci chiar n-au mai fost susţinuţi deloc. Cel mai ruşinos e ce s-a întâmplat cu Rotariu. Nu e posibil să plăteşti bani pe el şi să nu-i oferi şanse. OK, nu-l mai vrei, dar măcar îi faci un program, îi pui la dispoziţie un antrenor", a spus Mircea Rednic conform Telekom Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
mosvasile
mosvasile  •  01 August 2018, 16:08

Lasa bre,ca a fost doar o "inginerie financiara"!

mountytoma
mountytoma  •  01 August 2018, 12:28

Oare nu are nimeni curajul sa recunoasca faptul ca de fapt jucatorul roman este de vina? Laudat si ridicat in slavi de multa lume, fotbalistul roman se bucura ca a prins un contract in strainatate si odata ajuns acolo crede ca l-a prins pe Dumnezeu de un picior si de acum incepe boieria! Gresit! In ziua cand a ajuns acolo exact atunci incepe greul, munca adevarata! In loc sa isi vada de treaba, sa munceasca mai mult pentru a progresa, ei stau cu nasul pe sus si vad cum altii evolueaza! Apoi sunt trimisi inapoi acasa, cica sub forma de imprumut, ca nu s-au adaptat... Avem atatea exmple, dar cel mai graitor este Mitea, luat de Ajax si ajuns acum sa manance de pe jos... Stanciu si Chipciu ii calca pe urme!

sbon
sbon  •  01 August 2018, 10:29

pentru ca-s praf

Vezi toate comentariile (30)
Comentează