INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Mutu are concurent român la Cesena: Marius Alexe

Alexe este un produs sută la sută al clubului din Ştefan cel Mare
Alexe este un produs sută la sută al clubului din Ştefan cel Mare

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 24 iunie 2011 10:24

Atacantul va fi împrumutat timp de un sezon în Serie A în schimbul a 600.000 de euro, Dinamo urmînd să mai încaseze încă 3,4 milioane de euro la un transfer definitiv


Cursa dintre Torje şi Alexe către Occident a fost cîştigată de ultimul. Atacantul de 21 de ani va ajunge, sub formă de împrumut, la Cesena, echipă ce l-a transferat ieri şi pe Adrian Mutu. Dinamo se va alege în urma acestei mutări cu 600.000 de euro, restul sumei pînă la 4 milioane de euro urmînd să fie virată de italieni în contul "cîinilor" vara viitoare, dacă aceştia vor fi mulţumiţi de evoluţiile lui Alexe.

"Ne-am înţeles în mare parte pentru împrumutul lui Alexe pînă în mai 2012, cu opţiune de transfer definitiv. Nu s-au semnat actele deocamdată, iar pînă cînd nu vor fi parafate nu putem spune că este afacerea încheiată", a spus aseară, la GSP TV, Ioan Becali. Săptămîna viitoare va părăsi echipa din Ştefan ce Mare şi Gabriel Torje pentru care au sosit oferte concrete de la Wolfsburg şi Lokomotiv Moscova. Dinamo aşteaptă cea mai bună propunere, însă şefii s-au hotărît să-l lase să plece, întrucît clubul se află într-o situaţie financiară delicată.


5 goluri a reuşit Alexe în acest sezon în cele 25 de partide disputate pentru Dinamo în Liga 1

400.000 de euro va fi salariul anual al lui Alexe la Cesena. La Dinamo avea de patru ori mai puţin

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
nicolaevici
nicolaevici  •  24 Iunie 2011, 11:49

Poate ati vrut sa spuneti ca Mutu are un nou coechipier,nicidecum concurent...Alexe nu poate fi niciodata concurentul lui Mutu...!!!

dragossturzoiu
dragossturzoiu  •  24 Iunie 2011, 11:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

+1 =))

valicadinamo
valicadinamo  •  24 Iunie 2011, 10:30
Postat de vladutz13 pe 24 Iunie 2011, 09:59

Daca pleaca la Cesena este un neb.un... pai acolo o sa-l aiba concurent pe post pe Mutu, care are super salariu, super cota... o sa fie titular indiscutabil!!! Cat o sa demonstreze el in 5-10 minute pe final?? Isi pierde 1 an din cariera, cum a patit si Moti, care s-a intors mult mai slab de la Siena.

ai dreptate ar trebui sa ramana daca nu vine alta oferta dar unde sa si joace !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează