INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

NAPOLI - GENOA 0-0 // VIDEO Ionuț Radu a făcut meciul sezonului în fața vicecampioanei Italiei: „A făcut un adevărat miracol”

Articol de - Publicat duminica, 10 noiembrie 2019 09:09

Ionuț Radu (22 de ani) a fost cel mai bun de pe teren în egalul obținut de Genoa pe terenul lui Napoli, scor 0-0.

Ocolit surprinzător de selecţionerul Contra pentru „dubla” capitală cu Suedia şi Spania din preliminariile Euro 2020, Ionuţ Radu s-a ambiţionat să arate că merita să fie pe listă înaintea lui Niţă şi Silviu Lung jr, reuşind pe San Paolo o prestaţie foarte bună. Portarul lui Genoa a ferecat poarta în faţa asalturilor napoletanilor (0-0) şi a primit în Gazzetta şi Corriere dello Sport cea mai mare notă a meciului (7), la egalitate cu colegul Agudelo. 

„Intervenţii importante, însă nu imposibile" 

„A fost atent la şuturile, deloc irezistibile, ale lui Zielinski, Fabian Ruiz şi Mertens, apoi decisiv la ocazia bis a spaniolului, cu mingea uşor deviată. Dar mai ales la lovitura de cap a lui Elmas, cu o paradă miraculoasă”, l-a lăudat Corriere. „Intervenţii importante, însă nu imposibile, până la reflexul excelent din final, la mingea de gol trimisă cu capul de Elmas”, a completat şi Gazzetta. Radu a plonjat inspirat, a respins eficient, a blocat toate încercările echipei lui Ancelotti şi a scos absolut tot, singurele erori venind la unele degajări cu piciorul.  

Rezumatul meciului dintre Napoli și Genoa

Huiduiţi de fani: "Ruşine!" 

A patra etapă fără victorie i-a înfuriat mai tare pe suporterii azzurri, care i-au fluierat copios pe jucători, ţinta preferată fiind căpitanul Lorenzo Insigne, înlocuit pe final de Ancelotti. "Ruşine! La muncă", au strigat fanii. 

7 paradea reuşit Ionuţ Radu în meciul cu Napoli, una în prima repriză şi celelalte după pauză. A jucat 59 de mingi şi a avut 82,5% pase precise

2 meciuri cu poarta închisăare Radu în acest campionat, ambele după 0-0. În total la Genoa, nu a primit gol în 8 meciuri din cele 45 în Serie A

VEZI ȘI:

ROMÂNIA -SUEDIA // Dan Petrescu propune: „Să-i dăm cetățenie lui Omrani. Habar n-are din ce țară e”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
1686525761599040
Mario Durm  •  10 Noiembrie 2019, 21:33
Postat de vladutz13 pe 10 Noiembrie 2019, 19:25

Tatarusanu este titularul postului de portar fara dubiu!!! Doar datorita lui inca suntem in campania asta. Eh si atunci de ce sa il aduci pe Radu doar ca rezerva??? Nu mai bine il trimiti la U21 unde inlocuitorii sunt mult mai slabi.

In cazul in care Romania rateaza calificarea... (cel mai mult probabil), Tatarusanu si altii trebuie sa dispara din viitoarea campanie. Radu a demonstrat ca este un portar bun, cu un potential remarcabil fiind TITULAR intr-un campionat de top in comparatie cu cei de pe postul lui de la nationala care nu-si mai amintesc cand au fost titulari la club ultima data... Iar in momentul de fata, chiar daca nu ar fi aparat sa zicem la nationala in fata lui Tatarusanu, trebuia sa fie cel putin a doua optiune... Nu d'alde Nita si Silviu Lung. Punct.

vladutz13
vladutz13  •  10 Noiembrie 2019, 19:25

Tatarusanu este titularul postului de portar fara dubiu!!! Doar datorita lui inca suntem in campania asta. Eh si atunci de ce sa il aduci pe Radu doar ca rezerva??? Nu mai bine il trimiti la U21 unde inlocuitorii sunt mult mai slabi.

portardelegenda
portardelegenda  •  10 Noiembrie 2019, 18:35

Vopsitoria tricolora reșapează doar jucatori ce au nevoie de revopsire pentru un nou transfer( sa mai incaseze si FRF cate ceva sa mânce șî gura lor) Băiatu asta nu are nevoie ca de la el nu le pica nimic .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează