INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Nicolae Stanciu, spre event cu Slavia: calificat în finala Cupei! Florin Niță a fost doar rezervă la Sparta

Articol de - Publicat miercuri, 05 mai 2021 19:32 / Actualizat miercuri, 05 mai 2021 20:43

Duelul românesc din Cehia nu s-a mai repetat astăzi în semifinalele Cupei, pentru că Florin Niță a fost trecut pe banca de rezerve la Sparta.

În schimb, Nicolae Stanciu (28 de ani) a jucat titular la Slavia și a avut ocazia deschiderii scorului, însă șutul său a fost respins de Heča. Apoi, spre sfârșitul primei reprize, a trimis alături de poartă, iar în minutul 53 a creat faza de la golul al treilea, marcat de Kuchta.

Campioana decisese soarta semifinalei în primele 30 de minute (goluri Kuchta și Holes) și s-a impus în derbyul praghez cu 3-0, Nico fiind substituit în minutul 81. Pe 20 mai, Slavia va disputa finala cu Viktoria Plzeň, iar Stanciu poate realiza întâiul event în Cehia.

Citește și alte știri: 

A căzut în picioare: Mourinho își păstrează salariul de la Tottenham

Momente de spaimă în Spania: Iker Casillas a ajuns iar la spital!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  05 Mai 2021, 21:26

Nita de ce n-a jucat? E accidentat sau nu e suficient de bun?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează