INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EXCLUSIV GAZETA

NICOLAE STANCIU LA AL AHLI // EXCLUSIV Șoc pentru echipa națională » Nicolae Stanciu lasă Europa pentru țările arabe: transfer de 10 milioane de euro!

Nicolae Stanciu
Nicolae Stanciu

Articol de - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 18:11

Nicolae Stanciu, internaționalul român în vârstă de 25 de ani, a părăsit  Sparta Praga. Mijlocașul merge în Arabia Saudită, la Al Ahli!

UPDATE 19:45

Al Ahli a plătit pentru Nicolae Stanciu 10 milioane de euro și îi va oferi un salariu stagional de 2,5 milioane de euro. Saudiții au câștigat licitația cu Al Wasl, echipa lui Laurențiu Reghecampf, care oferise 8,5 milioane de euro.

Știrea inițială

"Sparta mi-a confirmat, Stanciu o să fie vândut", a declarat în această seară, un jurnalist ceh, pentru GSP.RO.

Finalul lui ianuarie declanșează bomba pentru fotbalul românesc. Apropiații lui Nicolae Stanciu au dezvăluit în exclusivitate pentru GSP.ro că jucătorul nu va mai rămâne în Cehia și va pleca de la echipă chiar în această iarnă. Adus de la Anderlecht contra 4 milioane de euro, Stanciu a rezistat doar un an la Sparta Praga, unde a marcat 10 goluri în prima ligă din Cehia în 31 de prezențe.

4.250.000 €este cota de piață a lui Nicolae Stanciu, conform siteului de specialitate transfermk.de

În acest moment există două oferte: una de la Al Wasl din Emiratele Arabe Unite și de la încă o echipă din Arabia Saudită. "Sparta s-a înțeles pentru transferul definitiv al lui Stanciu! Nicolae a plecat din cantonamentul echipei din Marbella și va ajunge în această seară la Dubai, acolo unde se va întâlni cu reprezentații noului club", spun surse din cadrul echipei. Transferul se ridică la aproximativ 10 milioane de euro!

Jucătorul deja și-a strâns bagajele și-a luat la revedere de la colegi și a plecat spre aeroportul din Malaga. Marți dimineață, în jurul orei 07:00, acesta va ajunge în Dubai, acolo unde îl așteaptă deja Anamaria Prodan, agentul său.

"În momentul ăsta dețin cel mai mare transfer din istoria Belgiei, Cehiei și României. Dacă cineva aduce acum o ofertă de peste 30 de milioane de euro pentru Dennis Man, ăla chiar e șmecher. Poate să spună că m-a depășit"
Anamaria Prodan, agentul lui Stanciu

  • Nicolae Stanciu are telefonul închis, iar Anamaria Prodan, agentul său, nu a putut fi contactată.

REGHE ÎN VARĂ: "L-am vrut pe Stanciu, dar n-am putut să-l luăm"

Nu este pentru prima dată când Reghecampf și-l dorește pe Stanciu. Același lucru s-a întâmplat și când era la Al Wahda, dar, în ciuda insistențelor, a fost imposibil de transferat.

"Au fost discuții despre Stanciu. Am vorbit despre Nicușor cu conducătorii mei, dar nu s-a realizat din două motive. Primul, financiar, iar al doilea fiindcă cei de la Sparta Praga își doresc să construiască o echipă foarte puternică care să câștige campionatul. În rest, nu sunt jucători care ar putea să mă ajute pe mine pe pozițiile pe care am nevoie. În general vin jucători care să facă diferența, să marcheze, să facă mult mai multe lucruri decât jucătorii obișnuiți. Se caută jucători ofensivi", spunea Reghecampf în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Vezi și: NICOLAE STANCIU LA AL AHLI // VIDEO Nicolae Stanciu, prezentat la noua echipă » Saudiții i-au dedicat un superclip

Adrian Porumboiu, reacție nemiloasă după ce Stanciu s-a transferat în Arabia Saudită: „E o cădere vertiginoasă! Trebuia să joace la Chelsea, la Inter”

EXCLUSIV Nicolae Stanciu are un salariu COLOSAL! Devine cel mai bine plătit fotbalist român + cum arată top 10 în acest moment

Basarab Panduru sare în apărarea lui Stanciu după transferul la Al Ahli: „Dacă își rupea piciorul, îl uitam toți”

 Transferul lui Nicolae Stanciu analizat de doi antrenori importanți: ”Nu e deloc bine pentru națională”

Nicolae Stanciu, direct în topul transferurilor-record ale românilor » E depășit doar de Mutu și Chivu! Cum arată top 10

Răzvan Burleanu a reacționat după transferul lui Nicolae Stanciu în Golf: „ Sper ca informația să nu fie adevărată!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (70)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Ianuarie 2019, 14:24

in sfarsit a ajuns acolo unde ii este locul. in mod normal aici trebuia sa ajunga din prima dar s-au pacalit grav belgienii aia.

1879341508804940
Gheorghiu Stefan Daniel  •  29 Ianuarie 2019, 12:11
Postat de paul801 pe 28 Ianuarie 2019, 23:33

non-valorile de pe la noi,astia promovati de ziaristii lu' peste.Daca avea valoare, lua dublu la un club decent in Europa!Cancer!Rusinos!

ce ai facut tu la viata ta ma amaratule de ti permiti sa zici de baiatul asta ca e rusinos ce a facut ?Uimeste ne ....?!?

vladutz13
vladutz13  •  29 Ianuarie 2019, 11:36

L-au nenorocit impresarii, incredibil cum ne batem joc de jucatorii talentati...

Vezi toate comentariile (70)
Comentează