INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

VIDEO Stanciu continuă să facă show în China! Gol superb și assist în meciul contra locului 3

Nicolae Stanciu // foto: Imago Images
Nicolae Stanciu // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2022 16:52 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 17:38

Nicolae Stanciu (29 de ani) a înscris un gol superb și a pasat decisiv la altul în meciul dintre Wuhan Three Towns și Shanghai Shenhua, scor 4-2, din etapa 8 a campionatului Chinei.

Nicolae Stanciu a contribuit decisiv la o nouă victorie a celor de la Wuhan Three Towns. Cu mijlocașul român integralist, formația din Wuhan a învins locul 3, Shanghai Shenhua.

Internaționalul român a pasat decisiv la golul de 2-0, înscris de Marcao în minutul 47, și a înscris golul de 3-0 doar 11 minute mai târziu.

Xavi a făcut lista neagră la Barcelona » Pe cine nu vrea la reunirea de luni
BARCELONA
Xavi a făcut lista neagră la Barcelona » Pe cine nu vrea la reunirea de luni

Nicolae Stanciu, show pentru Wuhan Three Towns cu Shanghai Shenhua

Lui Marcao i-a oferit o pasă lobată, iar atacantul brazilian a depășit un adversar, a intrat în careul advers și a înscris cu piciorul stâng, la colțul lung.

La rândul său, golul lui Stanciu a fost superb. Românul a preluat mingea la marginea careului advers și a șutat cu piciorul stâng, cu efect, spre colțul lung.

Marcao a înscris golul de 4-0 în minutul 62, reușind astfel hat-trick-ul, în vreme ce oaspeții au redus din handicap pe final, prin Zhu Jianrong (minutele 78 și 88).

Cu golul și assistul de astăzi, Stanciu a devenit primul jucător din campionat care ajunge la un total de 10 goluri influențate. A înscris de 5 ori și a pasat decisiv de alte 5 ori în doar 8 etape!

Wuhan Three Towns a ajuns la 22 de puncte în 8 etape, cu 4 peste Shandong Taishan.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Concluziile lui Loți Boloni, după prima săptămână la Metz: „Să privim adevărul în față”

Alt atacant de națională pe drumuri » Brighton vrea să scape definitiv de Florin Andone

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
Rapid1923
Rapid1923  •  04 Iulie 2022, 10:00

UN ANONIM A CARUI PUBLICITATE O DEPASESTE PE A LUI ILIE NASTASE SAU HALEP. CEI CARE AU VALOARE JOACA IN EUROPA UNDE SE CASTIGA FF BINE. CHIORUL IN TARA ORBILOR ESTE IMPARAT.

contrabas3
contrabas3  •  03 Iulie 2022, 20:47

Titlul este incomplet. Trebuia să scrieți: “Stanciu continuă să facă show în China… și BANI”. —— Până la urmă, în afară de flămânzii din România - care joacă doar pentru faimă și “spirit” - toți fotbaliștii din lume joacă pentru bani, indiferent de echipă sau campionat sau țară.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  03 Iulie 2022, 19:56

China are un fotbal in plin avant ...la fel cu proba de 100 m la atletism ...poporul chinez este facut pentru fotbal si pentru sprint ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează