INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Atac vulgar al unei foste vedete de la Dinamo Kiev la adresa susținătorilor lui Lucescu: „V-am spus eu. 2020...”

Artem Milevskyi alături de Mircea Lucescu // foto: Instagram @ timi1010 +17   FOTO
Artem Milevskyi alături de Mircea Lucescu // foto: Instagram @ timi1010

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 18:21 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 19:07

Artem Milevskyi (35 de ani), atacant care a evoluat pentru Dinamo Kiev timp de 10 ani, se opune vehement numirii lui Mircea Lucescu (75 de ani) pe banca echipei ucrainene.

Ucraineanul, care este legitimat în prezent la Dinamo Brest și care a trecut și prin România, evoluând timp de o jumătate de an la Concordia Chiajna în 2016, a publicat o poză cu el și „Il Luce” pe contul personal de Instagram, de pe vremea când acesta evolua la echipa din Kiev și Lucescu o antrena pe Șahtior, marea rivală a lui Dinamo.

„V-am spus eu! 2020 - vremuri întunecate”, a scris acesta.

Mircea Lucescu, declarații controversate la prezentare în Ucraina: „Nu mă dezic de Șahtior, dar prezentul e Dinamo Kiev”

Reacție reprobabilă la adresa portarului lui Dinamo: „Să te duci la naiba cu el cu tot!”

Totodată, Milevskyi și-a arătat nemulțumirea față de sosirea lui Lucescu printr-un comentariu la adresa lui Denys Boyko, portarul în vârstă de 32 de ani al echipei din Kiev.

Acesta i-a urat „bun venit” antrenorului român pe rețelele de socializare, fapt care l-a scos din sărite pe Milevskyi. „Esți un clovn! Duceți-vă și jucați-l pe Joker împreună! Ești ca un câine, spui asta doar ca să nu fii dat afară. Boyko, întinde-te pe jos în fața tuturor ca să rămâi, la naiba”, i-a scris atacantul lui Boyko, potrivit football.ua.

Artem Milevskyi a evoluat pentru prima echipă a lui Dinamo Kiev între 2003 și 2013, când a fost lăsat să plece liber de contract la Gaziantepspor.

81 de goluri și 54 de pase decisivea adunay Milevsky la Dinamo, în 228 de meciuri

La Chiajna, pentru care a bifat 15 meciuri, Milevsky a reușit să marcheze de 6 ori și să ofere 2 assisturi.

+13 FOTO

Citește mai multe știri despre Mircea Lucescu & Dinamo Kiev:

Mircea Lucescu a semnat cu Gigi Becali al Ucrainei! Șahtior contraatacă: „Conducerea face echipa la Dinamo Kiev! Nu știu de ce l-au mai chemat”

PCH sare în apărarea lui Mircea Lucescu » Mesaj pentru ultrașii lui Dinamo Kiev: „Prețuiți-l sau dați-ni-l înapoi!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
amicu
amicu  •  30 Iulie 2020, 23:03

Mare vedeta și milevky asta daca a ajuns să joace și la Chiajna. :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează