INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Olăroiu: "Nu se pune problema să revin în Liga 1, nu am avut nicio propunere de aici"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 18 aprilie 2011 14:15

Cosmin Olăroiu este de cîteva luni şomer, dar fostul tehnician al Stelei nu se grăbeşte să-şi caute echipă. Oricum, românul nu are de gînd să revină în campionatul intern şi spune că va accepta o nouă ofertă din străinătate.

"Numele meu este adus în discuţie de mai multe  grupări pentru că, neavând angajament, se gândesc că aş putea fi o soluţie. Deocamdată, nu sunt nicăieri, sunt acasă! Cred că o să merg în străinătate, dar n-am luat încă o decizie finală în acest sens.

Am intrat în linie dreaptă cu negocierile, dar sînt cluburi din afară. Din România n-am primit nicio ofertă. Nu am vorbit cu Gigi Becali, cînd va fi momentul, dacă va fi, vom discuta şi îmi voi spune părerea", a declarat Cosmin Olăroiu la Dolce Sport.

Olăroiu este fără angajament de la finalul anului, după ce şi-a dat demisia de la Al Sadd, echipă din prima ligă din Qatar.

Numele fostului tehncian al Stelei s-a vehiculat şi cu privire la o posibilă unmire pe banca echipei naţionale, dar Comitetul Executiv al Federaţiei a decis ca Răzvan Lucescu să-şi continue munca pe banca reprezentativei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează