INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  

Performanță extraordinară pentru un fotbalist român! Declarat jucătorul anului la Academia fostei campioane a Angliei!

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2017 00:44

Aseară, la miezul nopții în România, fundașul român Alex Pașcanu, 18 ani, a fost declarat jucătorul anului la Academia celor de la Leicester City

Anunțul a fost făcut de pagina oficială de Facebook a clubului englez, care a cucerit titlul la finalul sezonului 2015-16. 

Fotbalistul care a jucat pe orice post în apărarea englezilor a fost om de bază în trupa U23. Acesta s-a antrenat de câteva ori și cu echipa mare, pe când antrenorul lui Leicester era italianul Claudio Ranieri.

"Am aflat și noi de pe Facebook, suntem foarte fericiți. Din păcate, el a suferit o accidentare într-un meci din Premier League 2 - liga U23 - cu Liverpool și e încă în recuperare. Așa că sunt șanse mici să fie folosit pe finalul de campionat la echipa de seniori.

Încă n-am apucat să vorbim cu el. Săptămâna viitoare va pleca la un turneu special, de fotbal în 7, la Hong Kong", a spus tatăl fotbalistului, Alin Pașcanu, pentru GSP.ro.

Celelalte premii decernate aseară:

Jucătorul anului - Kasper Schmeichel, Golul sezonului - Danny Drinkwater (vs. Liverpool), meciul sezonului - 2-0 cu Sevilla, tânărul jucător al anului - Wilfred Ndidi.

36
de meciuri a jucat Pașcanu la Leicester în sezonul curent

Alex Pașcanu, internațional U19 și U21 român, e la Leicester de când avea 7 ani. Gazeta l-a descoperit pe când avea 16 ani și, de atunci, i-a dedicat mai multe articole în ziar și pe GSP.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  16 Mai 2017, 10:25

Bine tinere. Continua.

cainele_leonidas
cainele_leonidas  •  16 Mai 2017, 10:23

Il vrei la fcsb?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează