INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Presa italiană îi dă ultimatum lui Mutu: ”Luptă sau lasă-ne!”

Mutu nu a făcut deplasarea cu Cesena la Florenţa.
Mutu nu a făcut deplasarea cu Cesena la Florenţa.

Articol de - Publicat marti, 06 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 martie 2012 20:56

Italienii îi cer românului să ajute echipa, practic retrogradată, să termine sezonul ”cu demnitate”.

Presa şi suporterii Cesenei nu mai au răbdare cu Adi Mutu. Deşi acolo n-au ajuns încă ecourile chefului care l-a scos din calcule pentru întîlnirea cu foştii colegi de la Fiorentina, "Briliantul" a primit ieri un veritabil ultimatum.

Ultimele obiective
"Luptă sau lasă-ne!", i-a transmis românului cotidianul Corriere Romagna. Ziarul scrie că retrogradarea echipei a fost practic parafată prin eşecul suferit duminică la Florenţa (0-2). Dar consideră că jucătorilor lui Beretta le-au rămas încă două obiective de îndeplinit.
Primul ar fi să încheie sezonul "cu demnitate". Să se bată pînă la sfîrşit "cu acea furie şi dorinţă de victorie văzute, din păcate, în prea puţine partide pînă acum".

Şansă de scăpare
Al doilea target e predarea "lanternei roşii": "Se zvoneşte că scandalul pariurilor ar putea trimite în B două echipe. Situaţie în care, dacă evită ultimul loc în clasament, Cesena ar putea rămîne în Serie A în locul uneia dintre ele. Dar pentru asta, echipa are nevoie de aportul tuturor. Inclusiv al lui Mutu. Iar cine nu vrea să lupte e cazul să ne lase".

"Putea fi util"
Gazzetta dello Sport acuză absenţa lui Mutu în meciul pierdut de Cesena la Florenţa. "De neînţeles decizia antrenorului Beretta de a-l lăsa acasă. Şi la 50 la sută din capacitate, românul i-ar fi fost util echipei sale. Fără el, oaspeţii au fost inexistenţi în faza ofensivă", a notat cel mai bine vîndut ziar din Peninsulă.

1,5 milioane de euro anual net e salariul lui Mutu la Cesena, conform contractului scadent în 2013

"Mutu? Frecventează localurile din Riccione şi seara e mereu în circuit" (Fan Cesena în Gazzetta dello Sport)

"Dacă l-aş fi luat la Florenţa, ar fi fost pentru Mutu doar o călătorie. Sper să-i fi prins bine pauza" (Mario Beretta, antrenor Cesena)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
alpin
alpin  •  06 Martie 2012, 08:09

Mutu chiar lupta din rasputeri. Ati vazut cum a rezistat pana dimineata la barul lui Mizil!?! E tare baiatul!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează